Реклама / Ads
130| 6343 |24.07.2013 НОВИНИ

Б. Борисов: Комунистите с кръв взимат властта, с кръв я пазят

.
Бойко Борисов Източник: Булфото
Пламен Орешарски е една кукла на конци. България замина в сегашния й вид. Правителството трябва да подаде оставка. Досега такова чудо никога не е било–да няма един ден желание народът да ги търпи тези хора, коментира екс премиерът.
 

Комунистите са свикнали с кръв да взимат властта, с кръв да я пазят. Това е столетница с много тежко минало, каза в интервю за предаването „Това е България” на Радио „Фокус” председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Искам на тези доста нагли хора още веднъж да кажа, че нямаме абсолютно нищо общо с тези протести. Те са спонтанни, те са на симпатизантите на всички партии, включително и на БСП симпатизантите са на протеста, защото тези хора с безумните си назначения, с желанието си да фалират държавата, с желанието си да крадат и то по най-безобразния начин, просто отвратиха всички”, каза Борисов. По думите му Пламен Орешарски е една кукла на конци. За съжаление ще остане в историята като премиера, бил най-кратко време марионетка на някого, или както Татяна Дончева правилно каза, че кабинетът всъщност е даден на концесия на някой олигарх, допълни Борисов.

„България замина в сегашния й вид - просто за най-голямо мое съжаление имиджът, който градихме толкова години, да работят всички фондове, да ни хвалят, да се вдигат кредитните рейтинги на „Стандърт енд Пуърс”, на „Мудис”. Сега щом Европейската комисия се занимава, щом посланиците на големите държави един подир друг дават изявления за положението в България и то само един месец и половина няма, откакто са взели властта. Досега такова чудо никога не е било – да няма един ден желание народът да ги търпи тези хора”, допълни Бойко Борисов. Според Борисов правителството трябва да подаде оставка.

Четири месеца те само откриват обектите, които съм построил, каза още Борисов. Ние направихме една добра страна. Построихме за три години и половина толкова много неща. А пък вчера една госпожа в цикламено тоалетче, която страшно ме разсмя, че министърка станала някаква, открива едно прекрасно съоръжение, което само 20% е платено от данъкоплатците в България, другото е на европейските данъкоплатци за магистрала „Струма” и казва вече не е приоритет за нас, ще правим горски пътечки вече и лехички”, посочи Борисов. Нямало да правят инфраструктура. „Същата тази госпожа отиде и се накичи „Тракия” да открива. Добре, че им ги направих да открият нещо. Сега като знаят, че са нула, нула могат да направят за българите, почват да сменят приоритетите”, допълни Бойко Борисов. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 79| 5956 |24.07.2013 Борисов: Нови избори веднага, Миков да хвърля оставка . 84| 5885 |22.07.2013 Борисов: ГЕРБ се връща в парламента! . 17| 5009 |22.07.2013 Борисов: Европа е солидарна с нас за "Хизбула" . 142| 4795 |18.07.2013 Борисов: ГЕРБ се връщат в НС при конкретна дата за предсрочни избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads