Реклама / Ads
25| 3882 |31.03.2021 НОВИНИ

Борисов се отметна. „Шкембетата“ били „Нанков и Краси“

.
Бойко Борисов и Десислава Танева Източник: Facebook
„Шкембета“ и „дебелаци“. Така вчера Бойко Борисов нарече опонентите си. „Е, аз като ги гледам нашите политически опоненти с какви шкембета са… Ха!“, разсъди премиерът възмутително, защото той самият бил в прекрасна физическа форма.
 

Днес обаче министър-председателят даде заден ход (нищо нетипично за него) и се оправда, че се шегувал „с Нанков и Краси“, като не изясни кой е Краси, но се предполага, че става дума за спортния министър Красен Кралев, който вчера съпровождаше премиера предизборно. А може да е и военният министър Красимир Каракачанов.

 

„Знаеш ли сега какви неща, какви лъжи... Чудовищни лъжи... Вчера аз се подигравах с Краси, с Нанков, че така са понашишкавели, те се разпознаха други. Вече не мога да се шегувам“, опита да се отметне от думите си министър-председателят.

 

Тези бисери излязоха от устата му след днешното заседание на Министерския съвет, на което управляващите предизборно раздадоха още към 15 млн. лв. По дънки и официално сако премиерът Бойко Борисов се озова на нива, някъде из България, в компанията на мъже, представени от земеделския министър Десислава Танева като „най-големите зърнопроизводители в страната“.

 

 

„Какво държавата прави за зърнопроизводителите?“, обърна се Борисов към Танева. Тя пък предложи „те да си кажат“.

 

Докато се усмихваха неловко, зърнопроизводителите подхванаха речи и хвалби за управлението на ГЕРБ, които обаче не се чуха заради лошото качество на звука. През това време хора в каруца, минаваща на пътя, помахаха на събралите се, а Борисов заключи, че ромите му се радвали, понеже им бил дал хляб и работа.

 

„Ето това е! 50 хиляди деца“, започна Борисов нова песен за върнатите ромски деца в училище, но явно се усети и обясни: „Не ги делиме децата...“ След което отново върна разговора към зърното: „Колко дотираме ние земеделието, все пак и ние да се пофалиме малко...“

 

След обиколката на нивата, Борисов се озова в кравеферма, където се удиви на добитъка.

 

 

„Ще доведа внуците след изборите при кравите, няма да искат да излязат“ – още един бисер към колекцията му.

 

Собственичката на кравефермата пък беше толкова превъзбудена, че чак да й завидиш на въодушевлението! Тя похвали министърът на земеделието Десислава Танева и коментира, че правителството на Борисов е направило много за животновъдите.

 

„Нямате грешка. Десислава Танева е страхотно попадение. Този министър трябва да остане вечно на поста“, сподели емоционално собственичката на фермата. А ние й се чудим на акъла?!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 24837 |31.03.2021 Германски дипломат: Всеки непредубеден би очаквал, че Борисов и антуражът му ще са изметени. Но България си е България . 8| 4459 |31.03.2021 Людмил Станев към Борисов: Вместо да обикаля с джипа, нека да се качи на една линейка с мен . 16| 8244 |31.03.2021 Кунчев постави Борисов в шах. Нямало български модел . 40| 15906 |29.03.2021 Немскоезични издания за Борисов, Трифонов и изборите на 4 април

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads