Реклама / Ads
2| 4837 |08.08.2015 НОВИНИ

Борисов отсвири областния на Разград, удря контрабандата

.
Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов съобщи, че е отстранил областния управител на Разград Петър Василев, който катастрофира с 3 промила алкохол в кръвта и без предпазен колан. Василев пострада тежко и беше откаран в „Пирогов”.
 

 „Пожелавам му да оживее и да бъде здрав, но на мига сваляме доверието от него”, категоричен беше Борисов, предаде БТВ.

 

По думите му е отвратително да кара пиян. „Дай боже да се оправи, но няма да работи в държавната администрация, а вече след като е нарушил закона, ще си носи съответната отговорност, включително и за материалните щети, които са нанесени”, подчерта премиерът в Бургас, цитиран от „Фокус”.

Катастрофиралият областен на Разград е в комаТой беше транспортиран от разградската болница в „Пирогов”

 

Катастрофата с областния управител на Разград стана в 1,15 часа през нощта на 5 август. Той е пътувал сам със служебния автомобил от село Самуил към село Хърсово, като инцидентът е станал на равен пътен участък, последван от десен завой. Василев не е успял да овладее автомобила, навлязъл в гората край пътя и се блъснал в дърво.

 

Борисов откри Бреговия център в Бургас. "Това е едно съоръжение за 20 млн., другата събота откриваме такова и във Варна, има и по цялата река Дунав. По този начин физически няма как да се укрие повече кораб, защото една от основните контрабандни схеми в горивата беше като минат корабите навътре в морето да застават един до друг и да си прехвърлят горивата. Сега, ако някой си изключи навигацията, би трябвало корабът да е потънал, но радарите ще го уловят. Чрез Гранична полиция или военните подаде ли се такъв сигнал или видят ли ги да се сближават на радара, веднага ще отидат партули до корабите. И капитаните вече няма да са капитани. Така че се надявам тази схема с горивата да спре и да помогнем с новата система на митниците и на Гранична полиция, каза Бойко Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5935 |07.08.2015 Орешарски: Борисов се проваля в усвояване на евросредствата . 25| 32955 |06.08.2015 80 гербаджии напускат Борисов . 3| 6200 |06.08.2015 П. Симеонов: Нормално е Борисов да казва, че лошите искат да го свалят преди избори . 3| 4501 |05.08.2015 Борисов се хвали с високи приходи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads