Реклама / Ads
18| 3972 |29.08.2021 НОВИНИ

Борисов пак захапа Радев: Няма да има правителство, докато не бъде преизбран

.
Бойко Борисов, Георг Георгиев Източник: БГНЕС
Открай време е ясно, че президентът Румен Радев е най-големият трън в очите на експремиерът Бойко Борисов. На партийно събитие на МГЕРБ вождът на герберите не пропусна за пореден път да захапе държавният глава. Обвини го, че заради него нямало редовно правителство. Между снимките и прегръдките със своите привърженици, без дистанция и без маска, Борисов избръщолеви няколко от неговите приказки:
 

„В петък г-н Трифонов обясни колко "прозрачно и ясно" вървят преговорите. Те и сега няма да направят правителство. През май предупредих, че няма да има такова, докато диктаторът Радев не бъде преизбран. Какво мнозинство им трябва повече от това, което имат в момента. Видно е, че си ходят на гости – и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Христо Иванов. Само едно е възможно и то е, че президентските избори трябва да ги проведе служебният вътрешен министър и служебното правителство на Румен Радев“.

 

Борисов вероятно е сляп за успехите на останалите – в никой сектор служебното правителство не се справяло успешно, а мерките били закъснели.

 

„Целта е да има още един мандат за президента Радев. Не им трябва актуализация за изборите, за тях има пари. Слагат отново напред пенсионерите, ние всеки месец давахме 106 млн. лв. на всички пенсионери, пък не се хвалихме. Само след 5-6 месеца парите ще свършат и трябва да се повишат данъците, за да има пари за пенсии и заплати. Когато залагаш дългосрочни мерки, трябва да кажеш кой ще е отговорен за събирането на парите – тогава някой ще си отиде за Канада, друг за Англия и пак някой ще трябва да се оправя“, заобяснява той.

 

„Ако не можете, потърсете ме, ще ви свърша пак работата“, заяви накрая нескромно лидерът на ГЕРБ.

 

На излизане Борисов започна да разпитва журналистите кой от коя медия е...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 6644 |28.08.2021 Слави Трифонов: Борисов е загрижен за моето здравословно състояние. Така се разчувствах . 24| 45417 |25.08.2021 Гамизов: Срещу какво ГЕРБ и Борисов превърнаха България в нещо между ислямска диктатура на Ердоган и путинизиран руски зверилник? . 19| 4896 |24.08.2021 Борисов си сложи втората доза. Народът: Трябва ти ваксина срещу простащина и кражба . 19| 25727 |23.08.2021 Калин Тодоров: Борисов е минало, защото българите се събудиха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads