Реклама / Ads
16| 6888 |27.02.2014 НОВИНИ

Босия и Янев за гушите: единият бил агент и гей; другият - трол

.
Яне Янев
Скандал се завихри в студиото на БТВ по повод потвърденото от страна на Николай Колев - Босия обвиненията си, че Яне Янев имал принадлежност към службите, където другият му псевдоним бил Личко.
 

Янев първо членувал не в земеделската, а в демократическата партия и оттам бил изгонен заради това, че е бил агент, осведоми Босия, който имал информация, че Янев бил обвинен в сексуален тормоз от Светослав Стефанов. В Института по психология бил подложен на детектор на лъжата и било отчетено, че това е истина. Янев бил вербуван от Транспортна милиция. Волен Сидеров също бил агент на службите, каза Н. Колев-Босия. Той обаче нямал доказателства, защото Комисията по досиетата трябвало да извади досието.
 


Николай Колев-Босия

На свой ред Яне Янев отправи обвинение към водещите в манипулация. Константин Караджов още в сряда сутринта бил подготвен за претопляне на агентурния компромат. Той бил отворил на таблета си името "Яне Янев", още преди Босия да заговори за досиета, възмути се лидерът на РЗС. Той се оплака още, че около една седмица не са му давали ефир, въпреки че самият той се е обаждал, за да изнесе информация за Държавен Фонд Земеделие. Според Янев Моника Станишева накарала Босия да говори срещу него, за да прикрие кадровите и организационни проблеми във фонда.

Че имам псевдоним "Хлапето”, са пълни глупости. От моя род няма нито един комунист и съпричастен със службите. Презирали сме както ония режим преди 10 ноември, така и техните наследници от БСП и ДПС. Псевдоним "Личко" са пълни небивалици. Ще заведа дело, това е. Ако Босия е прав и аз съм агент, той разкрива държавна тайна и ще влезе в затвора. Проверяван съм като депутат три пъти и нищо не е излязло. Босия е трол, изхабен и амортизиран, който се пуска в удобен момент, за да отклонява общественото внимание, каза Янев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6896 |26.02.2014 Босия: Янев е действащ агент "Хлапето" . 8| 5383 |26.02.2014 Я. Янев за това бил ли е агент: Босия е на синджирче, дърпат го . 11| 5450 |24.02.2014 Янев: Службите за сигурност имат агенти сред депутатите в 42-то НС . 10| 6434 |02.02.2014 Яне Янев с новина: Фонд "Земеделие" е в нокаут, одитори са се хванали за главата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads