Реклама / Ads
35| 7543 |09.06.2020 НОВИНИ

ГЕРБ обвърза Нинова, Божков и Златев в общ политически проект

.
Тома Биков
Госпожо Нинова, какво си говорихте на срещата с Васил Божков и Валентин Златев? Отговорете на този въпрос. Политически проект не се прави от плажа в Дубай. Иска се време - кой ще е отпред, кой ще го финансира. Какво си говорихте на тези срещи?
 

Тази бомба бе хвърлена в централата на ПП "ГЕРБ" по време на брифинг. На трибуната бяха застанали Тома Биков, Красимир Ципов и Манол Манев. Повод за острата реакция на управляващите е дешното изказване на левицата, в което те категорично заявиха, че ще искат народен вот на недоверие, а освен всичко и анкетна комисия, с която да се проверят изнесените от Васил Божков твърдения.


"Анкетната комисия не трябва да играе роля на адвокатска кантора която да изпере имиджа на Божков. Тя трябва да решава системни проблеми като този как определени хора са въздействали на политическата и стопанската среда в страната чрез нерегламентирани средства. Това трябва да е темата на тази комисия, не Божков, комиксите, неговата пиарка", отсече Тома Биков.

 

Бомбата с евентуална среща между Корнелия Нинова, Васил Божков и Валентин Златев бе хвърлена от Манол Манев. Той намекна, че целта и е въпросният политически проект, споменат вчера от бившия хазартен бос. Това по думите му е опит да се напълни касичката на левицата, която била източена от Нинова. И загатна - дали той няма да е част от коалицията "БСП за България"?

 

"Със заявката си за вот на недоверие БСП в момента се опитват да върнат Божков в родината, но не там, където му е мястото - в затвора, а на позицията, от която бе премахнат и от която въздействаше по нерегламентиран начин върху политиката и стопанския живот в страната", отсече Биков.

 

По думите на Красимир Ципов левицата ясно е показала кой е създал кредитните милионери и пряко обвини БСП заради отказа си да адресира очевидни проблеми.

"Ясно е - БКП създаде милионерите. БСП е техен наследник. Накрая маските паднаха. БСП извади своите най-гласовити хора, за да защитават Божков", отсякоха още от ПП "ГЕРБ".

 

"На срещата какво точно се разбирахте, госпожо Нинова? Тя е длъжна да отговори, защото същата тази госпожа Нинова говори за паралелна държава. Искам да питам - кой е паралелната държава? Тази, която със своите служби и прокуратура повдига обвинения и води борба с хора, с които никой не е предполагал, че е възможно, или тази, която разпространява чрез своите говорителчета рисунки, писма и писанки на хора с 18 обвинения?", попита Манев.

 




Posted by Политическа Партия ГЕРБ on Tuesday, June 9, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 4792 |07.06.2020 ГЕРБ предлага комисията по хазарта да стане държавна агенция . 24| 5646 |07.06.2020 Борисов: Догодина на изборите ГЕРБ с обновена листа, ще има проветряване . 12| 7142 |07.06.2020 Кадиев: Има щета за 700 млн и 60 млн. лв. ca прeнeceни (евентуално) до ГЕРБ . 22| 7636 |05.06.2020 Репортер пита Борисов за скандалите в структурите на ГЕРБ. Той: Кой те кара да питаш тия глупости?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads