Реклама / Ads
62| 6152 |06.02.2014 НОВИНИ

БСП алармира: ГЕРБ почнаха с черния пиар

.
Мая Манолова Източник: Булфото
Свидетели сме на поредната мръсна кампания от страна на ГЕРБ срещу лидера на БСП Сергей Станишев. Отвратително е, когато се атакуват семействата на политици. След като не могат да се разправят с лидера на БСП атакуват семейството му, при това абсолютно игнорирайки фактите.
 

Това заяви Мая Манолова, зам.-председател на НС, пред журналисти в парламента.
За пореден път станахме свидетели на подмяна на градивния и полезен за държавата политическия дебат. Ясен знак за това е, че ГЕРБ води предстоящата кампания за ЕП на база на черен PR - утвърдена практика в поведението на политическите кампании на Бойко Борисов и негова запазена марка.

Прави впечатление „единомислието" между АБВ и ГЕРБ в изявления и еднотипни квалификации по темата ГЕРБ показа абсолютно безсилие да предложи политическа алтернатива пред България, перспективи за развитие на страната и замести това с евтина пропаганда, основана на принципа, че една лъжа, повторена 100 пъти става истина. Пред очите ни се разиграва схема за лично дискредитиране, оклеветяване и засипване с безпочвени лъжи. Същевременно прави впечатление „единомислието" между АБВ и ГЕРБ в изявления и еднотипни квалификации по темата, което едва ли е случайно.

Очевидно е обаче, че има лош синхрон между тезата за конфликт на интереси на ГЕРБ и становището на Европейския парламент. Още по - абсурдно е да се говори за конфликт на интереси при положение, че отговорен за администрацията в ЕП  не е президентът Мартин Шулц на ЕП, а главният секретар Клаус Веле, който е представител на ЕНП.

Преди ден говорителят на ГД Комуникации на Европейския парламент Маржори Ван ден Брок изрично посочи, че няма конфликт на интереси, и че „фактът, че някой е съпруга или приятелка или съпруг на политик не го изключва от упражняването на всякакъв вид професионална дейност". Стана ясно и че спечелилият проект е оценен от независима комисия, в която са включени 6-ма директори на дирекции в ЕП.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5115 |06.02.2014 ГЕРБ поиска да се замразят заплатите в НС . 19| 7561 |06.02.2014 Янков: ГЕРБ помага на престъпността, бавейки закона за МВР . 19| 5428 |06.02.2014 ГЕРБ внесе вот на недоверие заради провал в сфера Сигурност . 30| 5274 |06.02.2014 Й. Цонев: ДПС са въмутени от ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads