Реклама / Ads
14| 9800 |01.08.2019 НОВИНИ

Брутална атака на прокуратурата на мафията срещу Биволъ и БОЕЦ

.
Асен Йорданов и Георги Георгиев
В ход е изключително брутална атака срещу журналистите от сайта Биволъ и непримиримите от БОЕЦ. Днес прокуратурата на мафията публикува ”данни” от делото срещу ТАД ГРУП за НАПЛийкс. Публикувани са и ”данни” и се правят внушения за някакво съучастие на Биволъ в тази афера, едва ли не, като поръчители.
 

Не случайно Гешев, Цацаров и компания вкараха наглед смешната хипотеза на "тероризъм" в разследването, за да могат да оправдаят и лигитимират последващите си действия и репресии срещу биволите пред международните институции и общност! Пряката цел е да се повдигнат обвинения на журналистите от Биволъ, да се "удари" техният сървър и базите им с данни, като медията бъде унищожена!


Също днес е издадено съдебно разпореждане за принудителна полицейска регистрация на председателя на БОЕЦ, Георги Георгиев. Наложена му е и мярка за неотклонение и забрана за напускане на страната, като са му повдигнати и две обвинения! Това се случва ден след като БОЕЦ обявихме национален безсрочен протест за 12.09! След всяка наша акция, сигнал, или действие следва ответен удар от страна на мафията, която използв всички държавни институции, като бухалки! Биволъ и БОЕЦ сме обявни за врагове номер 1 на управляващата ни олигархично-мафиотска банда. Способни са дори и на убийства.
БОЕЦ ще подкрепим и защитим биволите с всички сили и средства!


ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ, ОБЯВИЛИ ПОДКРЕПА и солидарност с целите поставени в протеста, да реагират незабавно, ако мафията посегне на биволите, бойците, или на който и да е непримирим гражданин и независим журналист и медия! Протеста е за 12.09., но може да се наложи да излезем във всеки един момент! По същият начин - пред Съдебните палати във всички градове и столицата! И със същите искания, като ще добавим и спиране на репресията!


С право ги е страх дебелите, дните на мафията са преброени, ще ги обърнем, хора, вярвайте в силите си!


Гражданската солидарност е най-силното ни оръжие!


ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

 

БОЕЦ, фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 11535 |01.08.2019 ПРЕЦЕДЕНТ! Прокуратурата разпространи ЕГН-то на Борисов, Цацаров и Пеевски . 8| 5479 |01.08.2019 Прокуратурата ”изчисти” и шефа на НСлС Борислав Сарафов . 12| 4571 |01.08.2019 ВСС заседава специално за Пламен Георгиев, за да го възстанови като прокурор в спецпрокуратурата . 8| 4960 |31.07.2019 Пламен Георгиев се похвали пред пеевските медии, че се връща в спецпрокуратурата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads