Реклама / Ads
8| 5727 |10.08.2023 НОВИНИ

”Евроком” и ”Честно казано с Люба Кулезич” са подслушвани от службите

.
Подслушване на журналисти
Водещата на ”Честно казано с Люба Кулезич” и други журналисти са били подслушвани от службите, твърди председателят на ГД ''БОЕЦ'' Георги Георгиев в официалната страница на сдружението.
 

Утре предстои да бъдат представени и официални документи, като доказателство.


"Утре — петък, в 10:00 ч. пред Съдебната палата в София БОЕЦ ще дадем пресконференция, на която ще покажем документи за незаконно подслушване и следене на Георги Георгиев от БОЕЦ по време на протестите през 2020 г. Незаконните действия на прокуратурата, Специализирания наказателен съд, МВР и ДАТО са констатирани и потвърдени официално от НБКСРС. В обхвата на незаконното следене и подслушване са включени и други граждански активисти, политически лидери и журналисти от български, чужди и международни медии. Ще съобщим имената на тези журналисти, медии и т.н. Ще представим подробности и детайли за незаконните действия и репресии на институциите в продължение на 4 месеца (срокът на незаконното подслушване и следене е фиксиран и посочен от НБКСРС), конкретните дати, конкретните записани разговори, конкретните респонденти, конкретните действия за активно проследяване и наблюдение. Ще покажем с официални документи и факти една брутална картина на беззаконие и репресии, която надхвърля и най-мрачните ни представи. Ще обявим и следващите си действия по този казус. 

 

В случая жертви са и журналисти, партийни лидери, политически фигури, и граждани. Да видим кои медии и партии ще отразят и реагират! И кои от тях ще продължават да пазят омертата на мафията.'', се казва още в публикацията.

 

Сигналът за протсетите не е нов и датира от 2020г., но за първи път предстои да бъдат представени официални документи за това.

 

Журналистите ще имат възможност да търсят правата си и по съдебен път, става ясно от публикацията.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 2702 |31.07.2023 Политологът Ваня Нушева: Чувството за безнаказаност сред магистратите не се е създало случайно . 0| 2618 |26.07.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 26 юли ще видите... . 1| 3352 |19.07.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Делото за оглозганата КТБ, 9 години по-късно, пак влиза в съда . 0| 2691 |12.07.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 12 юли ще видите...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads