Реклама / Ads
4| 5117 |17.05.2017 НОВИНИ

Брутално нападение: Млад мъж счупи крака на възрастна жена на автобусна спирка

.
Брутално нападение на възрастна жена от млад мъж е записано от охранителна камера на автобусна спирка в Бургаския жилищен комплекс „Изгрев”.
 

На записа се вижда как младият мъж рита силно в гръб възрастната жена и тя пада на тротоара. Другите хора на спирката не реагират. Възрастната жена е със счупен крак в бургаската болница. Нападателят е 26-годишният Живко Кючуков. Той е задържан от полицията. Инцидентът е станал на 9-ти май. Според първоначалната информация жената не е предизвикала с нищо младежа. Разследването по случая продължава. Видеото е предоставено от Община Бургас.

 

„Отивах до личната лекарка за лекарствата на мъжа ми – той е болен на легло. Бях на спирката, имаше 6 минути до автобуса ми“, така започва разказа си пред „Флагман“ крехката 72-годишна пенсионерка. Жената стояла на седалките, а нападателят Живко на пейките, перпендикулярни на нея. Изведнъж 26-годишният младеж се изплюл зад жената.

„Обърнах се, за да видя защо ме плюе. Той като се развика „Махай се, махай се!“, аз се уплаших и веднага станах. Отидох по-напред до една женичка, с гръб към това момче, за да не ме гледа в лицето. Изведнъж ме изрита отзад, аз политнах и паднах. Веднага много ме заболя и започнах да пищя. През това време той отиде отзад и взе един камък. Видях, че ще ме удари с него и започнах да викам на жените около себе си за помощ и да им се моля да не ме оставят. Той щеше да ме убие“.

В момента 72-годишната Виолета е в болница, със счупен крак, предстои ѝ тежка и скъпоструваща ортопедична операция.

На въпроса какво би казала на агресивния младеж, ако го види сега, възрастната жена със страх отговаря: „Не, не, нищо не искам да му казвам, защото може да ме проследи. Страх ме е. Той вече ме запомни, страх ме е. Това е опит за убийство. Той се върна и втори път с камък. Аз стоях точно една минута на спирката, нито съм говорила с него, нито съм го провокирала“.

Така завършва разказът на зверски нападнатата и пребита Виолета. С треперещ глас, пропит със страх, потрошени кости, болнично легло и недоумение. Оттук нататък за Виолета трудностите тепърва предстоят, защото Здравна каса не покрива поставянето на скъпоструващите импланти. Сега и Виолета, и лежащо болният ѝ съпруг, за когото тя се е грижела досега, ще се нуждаят от постоянните грижи на дъщерите си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5439 |15.05.2017 Част от метростанция „Младост 3“ се оказа частна . 1| 4160 |13.05.2017 Млад мъж e с опасност за живота след побой в Студентски град . 1| 4794 |10.05.2017 Президентът назначи Младен Маринов за главен секретар на МВР . 0| 3717 |10.05.2017 Части от ”Младост 3” остават без топла вода до средата на юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads