Реклама / Ads
16| 5970 |05.10.2020 НОВИНИ

БСП-Хасково свали доверието от Елена Йончева

.
Елена Йончева
Четири години след като журналистката беше издигната от социалистите от Хасковско за депутат, а преди две години и за евродепутат, членовете от областта снеха политическото си доверие от Елена Йончева, съобщава БСП на страницата си.
 

Председателите на общински партийни организации от област Хасково в нарочна декларация заявиха, че уверено застават зад позицията на младежите-социалисти от региона и като тях са неприятно изненадани от твърденията на евродепутата Елена Йончева, тиражирани през последния месец.

 

„Сега, когато цялата партия вдигна уверено очи и застана зад промените, защитени чрез прекия избор за председател и потвърдени на юбилейния 50-и Конгрес на БСП, няма нищо по-добро от единството в борбата за истината и волята да работим безкористно за върховенството на закона у нас и по-доброто бъдеще на България за всички“, пишат хасковските общински председатели в документа.

 

Те посочват, че са изненадани от Елена Йончева:

 

„Тя сякаш забрави съвместните ни усилия, които всички ние, не без активното участие на председателя на БСП Корнелия Нинова, положихме, за да бъде чут чрез нея гласът на истината срещу корупцията и водещата роля на ГЕРБ в нейното срастване с държавата.“

 

В декларацията още се казва: „Не може да си близък и да вярваш на нашата общност само когато застанем като стена зад теб и ти се доверим, че можеш да защитиш посланията ни, а да забравиш това, когато някой друг погъделичка твоето его. Казват, че войната изяжда натрупаното в мир. Войната няма очи нито за съвместно извървените крачки, нито за полезните поуки от тях“.

 

Хасковските социалисти са категорични в декларацията си: „Единодушно снемаме политическото си доверие от Елена Йончева“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 7579 |17.09.2020 „Галъп”: Доверието в Румен Радев е 52%, в Борисов под 20% . 33| 7996 |12.09.2020 Telegraf.rs: Как България получи титлата „европейска мафиотска държава“: Заради корупцията народът иска да свали правителството . 12| 6137 |11.09.2020 Доц. Даниел Смилов: Протестите промениха доверието в партиите и общественото мнение . 14| 6916 |17.08.2020 Проучване: Доверието към Борисов се рони. Над 50% от българите подкрепят протеста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads