Реклама / Ads
4| 3975 |19.04.2019 НОВИНИ

БСП регистрира в ЦИК листата си за евроизборите

.
Корнелия Нинова
”БСП за България” регистрира в ЦИК листата си за евровота. Пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова определи листата на ”БСП за България” като ”силна, с ярки хора, които политически и граждански и ангажирани”.
 

Може би е най-важното доказали в професионалния и в жизнения си път, че са защитавали винаги българския интерес и са професионалисти. Имаме финансисти и икономисти, лекари, хора, които са били в образователната система, такива, които са работили по европейски фондове, сигурност и отбрана. Отиват там специалисти, които освен да пазят българския интерес и да го защитават в общия ни европейски дом, ще се борят и по секторните политики, така че животът в България тук на национално равнище да се подобри чрез европейската обща политика. Успех пожелавам на цялата листа. Уверени сме в победата, заяви Нинова, цитирана от Новини. бг.

 

Тя подчерта, че не се чувства бламирана от Националния съвет на БСП след прекрояването на първоначално предложената от нея листа. В нашата партия ще има такива дебати - по съдържание, достатъчно дълги, за да докажат, че сме демократична партия, посочи лидерът на БСП.

 

Не се целим в бройки. Искаме да получим възможно най-голямо доверие от българските граждани, не само защото Европа е пред сериозен избор, а и защото гледаме на тези избори като на вот на недоверие към управлението на България - чрез победата на европейските избори да постигнем промяна тук с предсрочни парламентарни избори и ново доверие от народа към политическите партии, заяви Нинова.

Ето листата на коалиция "БСП за България" за евровота: 
1. Елена Йончева
2. Петър Витанов
3. Цветелина Пенкова
4. Иво Христов 
5. Сергей Станишев
6. Иван Кръстев
7. Деница Златева
8. Румен Гечев
9. Момчил Неков 
10 Велизар Енчев 
11. Димитър Данчев 
12. Тодор Стоилов
13. Валери Жаблянов
14. Мариела Модева
15. Десислав Тасков 
16. Крум Дончев 
17.Емил Георгиев 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4288 |16.04.2019 Красимира Гергинова: Призовавам пенсионерите да подкрепят младите в лицето на Волт на евроизборите . 4| 4457 |15.04.2019 Евгения Банева се регистрира в ЦИК за участие в Евроизборите . 3| 4429 |15.04.2019 Деница Златева: Няма сърдити и обидени за евролистата на БСП . 0| 3761 |15.04.2019 ЕП с последна пленарна сесия преди евроизборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads