Четвъртък, 19 Октомври 2017, 10:15
Frognews
20| 17458 |20.09.2016

Чакъров: Дама, на която й липсва вагинално проникване, каза, че съветското робство било по-страшно от турското

.
Костадин Чакъров
Русия не е комунистическа държава, а капиталистичеста, а политикът и публицист Пьотр Толстой е дворянин, заяви по НТВ Костадин Чакъров, председател на Съюза на комунистите в България от 2010 до 2013 год.
По повод многото руснаци по Черноморието той каза, че ние сме свободна пазарна икономика, в която всеки купува и продава. Толстой обаче не бил дялан като политик, а журналист, затова се бил изказал така истерично.

Надявах се, че разговорът ще има сериозен геополитически дискурс, а не скелети от гардероба от времето на Тодор Живков, контрира Асен Генов от Протестна мрежа. Толстой е виден руски пропагандист, налага с лъжи в руските мрежи официалната доктрина на Кремъл и за благодарност е станал депутат, но в неговата истерична и просташка лъжа се крие руската политика. Единият пример се казва Росенец, който е руски анклав, другият пример е Коста Циганов и неговия комплекс "Коста дел кроко" за 9 000 души. Министър Митов нека отговори дали наистина има поощрителна политика в Русия дали се насърчават руски граждани да купуват имоти в България със специална кредитна политика, настоя Генов.

Русия има интереси, каза Чакъров и посочи, че още от времето на Екатерина Велика имало политика на защита на имперските й интереси. Германия ни била вкарала в две световни войни.

Генов го прекъсна, а Чакъров каза, че ако го прекъсват, ще стане и ще си излезе. Той бил отгледан от БКП, а сега сме били докарани до "чума", по думите му. На Балканите има два фактора - Турция и Русия, трябва да се съобразяваме, каза Чакъров. Достатъчно е да не се вдига това до междудържавно равнище, смята той. Само дама, на която й липсвало вагинално проникване, можела да каже, че съветското робство било по-страшно от турското.

Проникването е друг вид, каза Генов. 400 000 души притежават имоти тук, второто влияние е икономическо, третото - енергийно. Руснаците просто идват тук и си вземат каквото им трябва, констатира той. Не съм съветофил, той е такъв, посочи събеседника си Генов. Разговорът бил българофили и съветофоби.

Вие доведохте България до рак на морала и ценностите, репликира Чакъров. Сега българинът живее 72 години, беше на 29-то място, сега сме на 85-то. Кой ни изкупи енергетиката, всички мощности, не се ли уморихте да говорите срещу Русия. Аз бих ви наритал, заключи той и каза, че дясното е престъпно, довело България до 14 век и до разпад.

На България не й върви, защото службите не пускат властта, време е вече тази ваша идеология да влезе там където й е мястото, каза Генов.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 50 пъти по-силна дрога от хероина залива пазара 0| 282 |19.10.2017 . Ангел Попов заплаши БСП със съд 1| 1009 |19.10.2017 . Янаки Стоилов: Конгресът на БСП е с пропагандни цели 0| 1548 |19.10.2017 . Каталуния обявява независимост, ако Мадрид посегне на автономията й 0| 1561 |19.10.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах