Реклама / Ads
13| 7621 |14.03.2011 НОВИНИ

Черкеза пребил сина на Цветелин Кънчев

.
Юначагата, който в петък вечерта преби Микеле Кънчев, е популярен в Пирдоп с прякора Черкеза, пише "БЛИЦ", като се позовава на информация от запознати със случая.
 

Бабаитът  работи като охранител в нощния клуб, пред който е станало мелето.

Според свидетели на инцидента синът на председателя на "Евророма" Цветелин Кънчев отишъл в бара, за да вземе семейна приятелка, която работела там. Момичето обаче било задържано повече от 2 часа след формалното приключване на трудовия й ден. След няколко телефонни обаждания на съпругата му, която чакала пристигането на гостенката, Микеле подканил шефовете в бара да пуснат момичето.

Последвал скандал, при който Черкеза сграбчил нахакания младеж, изкарал го пред заведението и го смлял от бой пред погледите на няколко очевидци. Всичко това се случило на 20-ина метра от полицейския участък в Пирдоп, но реакция от служителите на реда нямало. Според местните Черкеза имал взимане-даване с криминалния контингент и разчита на солидния "гръб" на покровителите си.

Със сигурност ще си търсим правата по законов ред. Синът ми е обезобразен. Носът му не е счупен, а буквално разкъсан. Не знам с какво друго се занимава този охранител. Родителите му са прекрасни и трудолюбиви хора, бащата работи в рудника и хората го уважават. Случилото се може да е грешка на младостта, може да е всичко", лаконичен бе Кънчев. Той потвърди, че синът му не е употребил алкохол в същата нощ, което бе доказано и от взетата проба в болницата.

Микеле попадна в полицейските хроники и през ноември миналата година. Тогава той беше от виновната страна, след като полицаи го заловиха да отмъква с приятели метални тръби от хвостохранилище "Бенковски". Случаят накара Цветелин Кънчев почти да се покаже от сина си. По всички личи, че сега отношенията им са се затоплили. "Нямаше как да не трепна, след като го видях обезобразен. Дано вече си е направил извода, че когато една овца се дели от стадото, й се случват лоши неща", обясни пред Кънчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5052 |17.02.2011 Цв. Кънчев: Всичката Мара втасала, та и новини на цигански . 29| 5307 |11.02.2011 A. Кутев попита Борисов за взрива срещу Цветелина . 11| 5246 |11.02.2011 Я. Янев: Които са пребили О. Стефанов, са автори на взрива . 19| 6637 |25.03.2010 Борисов: Ако имат данни за Цветелина, да ги дават на прокурор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads