Реклама / Ads
0| 2597 |14.06.2023 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 14 юни ще видите...

.
”Честно казано с Люба Кулезич” на 7 юни ще видите...
Зададен тон за ”Единение” - политическо съревнование без щета за обществото - възможно ли е?
 

 Гостува бившият флагман в битката за Капитан Андреево и заместник-министър на земеделието  Иван  Христанов, лидер на новосъздаденото партия "Единение"  Христанов разкрива, че е напуснал продължаваме промяната заради тона към избирателите, необяснимо сменен от Харвардците. С какъв тон, обаче смята да го замени, за да постигне така желаното единение?

 

Памфлети за корупционери - един разговор, започнал с политически памфлети. Ирония към връткащите се в управленската коалиция, но прерастнал в яростно откровение към корупционните планове в България, които ни изтребват като нация, както и към Румен Радев, който тутакси следва да бъде импийчнат.  Така е според анализаторът Стефан Гамизов, който отдавна не е свенлив, но този път е безпощаден към хората, които заливат с помия фундаменталния проблем на обществото ни днес - дефицитът на морално и етично действие.

 

Забраненият език - за радостта на си българин, която светската дружба направи трудна за поколения. За бесарабските българи, които бяха освободени от тази принуда. Днес тези хиляди българи не изучават българския език под дулото на Путинските оръжия   Ще роди ли 49 парламент визия за тези хора в сегашната безпрецедентна ситуация? Говори депутатът с дългогодишен опит в изследването на етническите българи в Украйна Елисавета Белобрадова от ПП-ДБ.

 

Ескалираща агресия, която не е въпрос на закон и гибелта по пътищата, която успяхме да банализираме като лишена от съдържание. На фона на продължаващите протести на войната по улиците говорим за борбата с това жестоко явление, което трябва да се премести основно в образователните институции. Говорят експертът по Закона за движение по пътищата инж. Пламен Мирчев и издателят Виктор Лилов - автор на задълбочени анализи по темата.

 

В сряда, 14-и юни, в „Честно казано с Люба Кулезич":

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2887 |07.06.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 7 юни ще видите... . 1| 2711 |31.05.2023 В „Честно казано с Люба Кулезич”: Картите изглеждат свалени, маските сякаш са паднали . 3| 7921 |26.05.2023 Миролюба Бенатова: С убийството на Къро гущерът не си реже опашката. А си маха ненужна люспа . 22| 3449 |24.05.2023 Г. Георгиев, ”БОЕЦ”: Исторически доказано е, че с мафията реформи не може да се правят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads