Реклама / Ads
0| 2945 |14.09.2022 НОВИНИ

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Договорът за „Балкански поток“, който отвори пътя на кремълския агресор за войната срещу Украйна

.
Източник: стопкадър, Евроком
За пръв път на бял свят – Договорът за прокопаването на „Балкански/Турски поток“, който отвори пътя на кремълския агресор за вероломната война срещу Украйна. Гостуват Огнян Стефанов – журналист и създател на „Фрог Нюз“ /медията, която публикува договора за тръбата с много имена/, както и адв. Велислав Величков от „Правосъдие за всеки“. Че разследване тук трябва, това е ясно. Но кой да го извърши, щом служби, власти и партии си завират главите в пясъка като щрауси.
 

Една от „перфектните измислици“, които зловонно изплуват около оглозгания труп на КТБ. Ексклузивна среща с Асен Бабански – управителят на митичната фирма „Кемира“, която корпулентните взеха на прицел, щом решиха да откраднат оръжейния завод „Дунарит“. Ще чуете невъзможната история как държавата не може да открие документи, по които е пратила десетки милиони. Ще намажат ли хиените поредна филия? Ще пием ли данъкоплатците студена вода? И ще се намери ли още някой да не знае какво всъщност значи вторичен грабеж на убита банка?

 

Сега в Херсон, скоро и в други градове или Украйна и нейното изненадващо и бързо контранастъпление. В бъркотията от факти, но и пропаганда, в студиото влиза военният експерт Васил Данов – офицер от запаса и член на Управителния съвет на „Атлантически съвет на България“. Иззе ли Украйна военната инициатива? Може ли този обрат да бъде затвърден и продължен? Има ли с какво агресорът от Москва да противодейства на украинския порив за свобода?

 

Поглед в миналото и вдъхновение в бъдещето – това е група „Фактор“, творила в две епохи – и преди, и след Берлинската стена. Гостува Веселин Тодоров или Весо Кокала, за да ни представи филма „Срещу времето“ – една история, в която музиката е също съпротива срещу матрицата. Рокът като порив за свобода. Един филм, минаващ през десетилетията и посветен на звука на времето и на звука срещу времето.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2999 |07.09.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: България – енергиен център, но и „плацдарм“ за руската енергийна война срещу Европа . 0| 2820 |27.07.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Има ли политически натиск в новата заявка за протест на могъщите пътищари? . 0| 3377 |13.07.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Бунтарят и партийните „лейтенанти“ . 0| 2852 |06.07.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Шпионска „детоксикация” или настъпена дипломатическа мотика?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads