Реклама / Ads
0| 2609 |19.04.2023 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Мъчни депутатски прегвоори и натрапчиви призиви за държавническа крепност

.
Грабежът на ”новата стабилност” - една продукция на 49-ия парламент, която трябва да очертае пред избирателите хоризонт и да им внуши смисъл. Какви трудности срещат драматурзите в условията на мъчни депутатски преговори и натрапчиви призиви за държавническа крепност?
 

Това е една от темите тази вечер в предаването "Честно казано с Люба Кулезич".

 

Ето какво ще видите:

 

Нескопосани претенции за прозрачност и съдебни решения, които ги правят на пух и прах. След поредица от отхвърлени въпроси към властимащите "БОЕЦ" сложиха черешка на гражданската непримиримост досега и осъдиха законодателния орган на България, а МВР ще трябва да разкрие мистериозните субекти, съветващи силовия вицепремиер. Говори лидерът на сдружението Георги Георгиев.


Грабежът на "новата стабилност" - една продукция на 49-ия парламент, която трябва да очертае пред избирателите хоризонт и да им внуши смисъл. Какви трудности срещат драматурзите в условията на мъчни депутатски преговори и натрапчиви призиви за държавническа крепност? С неподправения си стил в студиото на "Честно казано" влиза журналистът и анализатор Иво Беров. 


Пет години след панаирджийския арест и последвалите изтезания - апел за помилването на Десислава Иванчева и Биляна Петрова към президента Радев. Гостуват комуникационният експерт Петър Кърджилов и активистът от "Зелен Младост" Таня Христова, които събират подписи за освобождаването на двете жени, превърнали се в изкупителна жертва на несъстоялата се борба с корупцията.  


Омагьосаният кръговрат на сините страдания и болката вляво от прошарения левскар - един емоционален прочит на нестихващите проблеми във футболния гранд "Левски" от автора на книгата "Сини сърца". Писателят Димо Райков се включва от Париж, за да напомни, че Гунди гледа пред Герена, а синята обич е безподобна - не само идва от сърцето, но се утаява пак там.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2553 |12.04.2023 В сряда, 12 април в „Честно казано“ с Люба Кулезич ще видите… . 2| 3553 |05.04.2023 В сряда, 5-и април, в ”Честно казано с Люба Кулезич” ще видите... . 0| 3020 |29.03.2023 В "Честно казано с Люба Кулезич": Радевите пиари "шокат канчето" на журналисти и какво ни чака в сектор "Култура" . 0| 2984 |15.03.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Шамар за 1 млн. лв и намордник за журналистическа уста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads