Реклама / Ads
5| 3611 |03.02.2021 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Между закона и летните сараи и остана ли ефективна ”отрова” срещу хунтата?

.
Ще успее ли Ахмед Доган да бетонира своето морско укрепление край Бургас и какво се случва край летните сараи? И още: Два месеца преди редовните парламентарни избори - остана ли ефективна отрова срещу хунтата? Това са част от темите в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" тази вечер. Ето какво още ще видите:
 

От биячи до пенсионери-портиери. Охранителният бизнес - омаскарен от миналото на “бухалките” се бори за очистване. Как ще помогнат промените в Закона за частната охранителна дейност, приет наполовина от парламента? Гостува експертът по охранителен бизнес Татяна Иванова и бившият председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Минчо Спасов. Има ли опасност след поправките охранителните фирми да се превърнат в паравоенна структура, която да застраши правата на гражданите?


Милиони левове, разделени на пиксели. Един драстичен пример за лобистко законодателство, който удря по културното качество и по достъпа на хората до него. Може ли държавата да финансира добро българско кино, без да брани кастови интереси? Един въпрос за рефлекса ни, когато борбата за левове измества порива към качествена култура - говорят филмовият експерт доц. Александър Донев и актьорът и независим продуцент Александър Алексиев.


Между закона и летните сараи - от къде минават новите пътища за узаконяване на Доганския анклав в парк “Росенец”? Законодателят стреля напосоки, а предложенията са все “балтон за копче”. Ще съумее ли хидроинженерът да бетонира своето морско укрепление край Бургас - говорят екологът и общински съветник в София Тома Белев, както и общинският съветник в Бургас и лидер на партия “Средна европейска класа” Константин Бачийски. 


Арман Бабикян - един от тримата “отровни”, които поведоха недоволството на площада и се заканиха да изгонят мутрите от властта. Два месеца преди изборите - остана ли ефективна отрова срещу хунтата? Какъв е опозиционният цяр срещу тесногръдо лидерство и несъвместими идеологии?




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4706 |27.01.2021 Емилиян Гебрев и Люба Кулезич за оглупяването на властта и конфузните намеци за ”Навални” . 4| 3575 |20.01.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Възможна ли е мисията "Честни избори"? . 6| 15442 |13.01.2021 Цветан Василев в ”Честно казано с Люба Кулезич” за ортаците Пеевски и Борисов . 9| 3434 |12.01.2021 Нинова: Провалът на управлението на водите е събирателен. Показва безхаберие, корупция, безнаказаност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads