Реклама / Ads
5| 5740 |26.02.2012 НОВИНИ

В четири града горяха коли тази нощ

.
снимка: Булфото
В Казанлък, Стара Загора, Чирпан и Варна през тази нощ горяха пет автомобила.
 

 

Два автомобила изгоряха в Казанлък. Около 2,45 часа е подаден сигнал в районното полицейско управление за два горящи автомобила при блок 111 в източния квартал на Казанлък, който се намира на около 150 м от пожарната служба. Дошлите минути след сигнала пожарникари са успели да спасят втория автомобил "Пежо", на който леко е обгоряла само задната дясна част, докато на първия автомобил БМВ, от който е тръгнал огънят, е изгорял напълно двигателния отсек, двете предни гуми и цялата лява част. Пожарът се прехвърлил от БМВ-то на "Пежото", бил е умишлен и целта му очевидно е била БМВ-то.

 

Около 21.45 ч. в събота в Районно управление "Полиция" - Чирпан е получено съобщение от 38-годишен мъж от с. Свобода, община Чирпан, за това, че ползваният от него микробус "Форд Транзит", с пловдивска регистрация, паркиран пред двора на къщата му на ул. "Първи май" № 8 в с. Свобода, е запален. От пожара са унищожени половината предно панорамно стъкло, дясното външно огледало за обратно виждане и дясната половина от арматурното табло, съобщават още от ОДМВР-Стара Загора. Огънят е потушен от ползвателя и негови роднини. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление "Полиция" - Чирпан.

 

В 03.11 ч. в Първо Районно управление "Полиция" - Стара Загора е получено съобщение за горящ лек автомобил "Лексус Ин 200", със старозагорска регистрация, паркиран до магазин "Лидл" на старозагорската улица "Иван Вазов". Установено е, че лекият автомобил е ползван от 21 годишна старозагорка, като вследствие на инцидента е изгоряла предната част на автомобила. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление "Полиция" - Стара Загора.

 

Лек автомобил "Ауди" бе опожарен на ул. "Христо Попович" в централната част на Варна. Собственикът на автомобила е подал сигнал за пожара в 4 ч. сутринта. Пожарникарите са се отзовали на сигнала след 6-7 минути и въпреки бързата им намеса, колата е изгоряла напълно. С леки материални щети е и автомобил, паркирал близо до изгорялата кола.

 

За 3 месеца в страната изгоряха над 45 автомобила, а в София над 60.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6580 |24.02.2012 Четирима свидетели се явиха по делото „Килърите" . 7| 4738 |17.02.2012 Четири години затвор за Тошко Добрев . 10| 6851 |15.02.2012 Спасители от Бисер взимат по 5 бона награда . 11| 4832 |16.01.2012 Майка с две деца горяха като факли в столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads