Реклама / Ads
0| 2824 |01.06.2021 НОВИНИ

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО съдейства на клиентите си при излизане на свободен пазар

.
На 10 юни 2021 г. изтича крайният срок, в който всички небитови клиенти трябва да сключат договор с лицензиран търговец – доставчик на електроенергия на свободен пазар. Клиентите, които не сключат договор в този срок, ще бъдат снабдявани, считано от 1 юли 2021 г., от доставчик последна инстанция, при който цената на електроенергията обичайно е по-висока.
 

ЧЕЗ Електро препоръчва на клиентите си да не чакат последния срок и да не рискуват да плащат по-скъпа енергия за бизнеса си. Освен чрез индивидуални консултации с търговските си представители, дружеството оказва съдействие при излизане на свободен пазар и с експертите на ЧЕЗ Електро в центровете за обслужване на клиенти, на информационна линия 0700 10 010, както и на info@cezelectro.bg. Всички тези канали са на разположение на клиентите за запитване за оферта и подпомагане избора на доставчик съобразно нуждите и потреблението, постигане на оптимални условия за доставка, както и ценообразуване, съобразено с пазарните условия. Запитване за оферта може да се направи и на интернет адрес https://info.cez.bg/webint/app/om_popup.php.

 

ЧЕЗ Електро е сред 5-те най-големи търговци на електроенергия на свободния пазар. Клиентите имат възможност да упълномощят дружеството за оформяне на всички необходими документи по процедурата за смяна на доставчик.

 

ЧЕЗ Електро България е търговец с повече от 14-годишен опит и над 1,6 милиона клиенти. Техническият, финансов и експертен капацитет за обслужване на значителен брой клиенти е сред сериозните предимства на дружеството.

 

„ЧЕЗ Електро България“ АД Ви осигурява стабилно и дългосрочно партньорство, конкурентни цени с възможност за индивидуално договаряне, включени в цената разходи за балансиране, безплатно изготвяне на прогнози, комплексно обслужване, в това число и комбиниран договор за доставка на електроенергия, разпределение и балансиране, комбинирана фактура, автоматизирани клиентски системи за бързо обслужване и точност при фактурирането, безплатна електронна фактура, дългогодишен опит на българския и международен пазар.

 

Подпишете договор с ЧЕЗ Електро България до 10 юни 2021 г.!

 

Изберете ЧЕЗ Електро за Ваш търговец на свободния пазар на електроенергия! Посетете ни лично, свържете се с нас по телефона на 0700 10 010 или ни пишете на info@cezelectro.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3197 |28.05.2021 От юни подаваме заявление за гласуване по настоящ адрес онлайн, без електронен подпис . 1| 2981 |27.05.2021 До финала на кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ остават само няколко дни . 8| 3201 |05.05.2021 Отново отлагат преминаването към изцяло електронни рецепти . 0| 2789 |29.04.2021 Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията Западна България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads