Реклама / Ads

0| 2990 |09.04.2020

ЧЕЗ Разпределение мобилизира служители за работа през нощта

.
В интерес на гражданите и икономиката компанията ще присъединява нови клиенти в малките часове на денонощието.

В подкрепа на бизнеса и гражданите ЧЕЗ Разпределение България предприема мерки за  изпълнението на заявки за нови присъединявания към електроразпределителната мрежа. Неизпълнението на подобни ангажименти може да доведе до икономически вреди, загуби на работни места, битови неудобства и др.

 

Тъй като за реализацията на нови присъединявания се налагат временни прекъсвания на електрозахранването, компанията реорганизира своята дейност и мобилизира служители за работа през нощта.  По този начин прекъсванията на електрозахранването ще се извършват в малките часове на денонощието – между 01:00 ч. и 05:00 ч., когато ще засягат възможно най-малък брой активни потребители. Времетраенето на прекъсванията ще се свежда до възможния минимум. Няма да се прекъсва услугата за болници, институции и администрации с обществена значимост.

 

ЧЕЗ Разпределение продължава да изпълнява своя ангажимент да не смущава хората, които работят и учат от вкъщи, като не извършва планирани ремонти на мрежата, които налагат прекъсване на електрозахранването, и осъществява само неотложни дейности.

В дружеството обаче продължават да постъпват искания за включване към мрежата на обекти на граждани и фирми. Те са провели последователно и законосъобразно всички процедури за присъединяване към електроразпределителната мрежа и са сключили съответните договори за това.  ЧЕЗ Разпределение е длъжна да прилага принципа на равнопоставеност и да ги обезпечи с електрозахранване, както всички други свои клиенти, като не засяга допълнително частни и бизнес интереси в тази сложна извънредна обстановка.

 

Компанията осъзнава обществената значимост на извършваните от нея дейности. За дружеството е от първостепенно значение да изпълнява лицензионните си задължения, като същевременно осигурява надеждно електрозахранването в ситуация на прилагане на строги противоепидемични мерки.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Расте напрежение сред служителите в бюрата по труда в цялата страна 4| 3234 |08.04.2020 . Лозан Панов поиска ВСС да публикува одитния доклад за случайното разпределение на делата 11| 4577 |06.04.2020 . Коронавирус в Спешна помощ, започва тестване на 940 служители 11| 3434 |06.04.2020 . КНСБ: 40 000 служители са засегнати от кризата у нас 6| 2907 |06.04.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ