Реклама / Ads
0| 4523 |15.05.2020 НОВИНИ

ЧЕЗ Разпределение продължава да съобразява планираните ремонти с нуждите на клиентите след извънредното положение

.
През деня компанията ще извършва прекъсвания на електрозахранването за дейности по график между 13:30 ч. и 18:00 ч.

ЧЕЗ Разпределение България ще организира дейността си и ще изготви график на планираните си ремонти, който да осигури  спокойствието на хората, които ще продължат да работят и учат от вкъщи и след отмяната на извънредното положение от 13 май.

 

Компанията ще извършва планирани дейности  между 13:30 ч. и 18:00 ч., като ще мобилизира целия си наличен ресурс, за да поддържа и развива мрежата в този времеви интервал. Планът на дружеството предвижда минимални смущения на услугата до пълното отпадане на противоепидемичните мерки и препоръчителните офиси от вкъщи, както и до приключване на учебната година за учениците. Местата и времетраенето на планираните изключвания се обявяват предварително на сайта на дружеството www.cez-rp.bg, в секция „Графици“, и в медиите. Информация в реално време за планираните и непланирани прекъсвания на електрозахранването може да бъде намерена в секция „Аварии и текущи ремонти“.

 

ЧЕЗ Разпределение ще възстанови в пълен обем реализацията на нови  присъединявания, за да изпълнява своите ангажименти към клиентите, които надлежно са преминали през процедурата по включване на обекти към мрежата. Поетапно компанията ще възстановява и реализацията на инвестиционната си програма за 2020 г., за да поддържа и развива мрежата по начин, който да гарантира сигурността и качеството на електрозахранването в Западна България и да навакса забавянето в резултат на въведените противоепидемични мерки и последиците от тях. Дружеството ще направи списък на приоритетните обекти, така че да продължи да изпълнява всички свои лицензионни задължения и да осигури нормалното протичане на процесите в компанията. Нормативните изисквания за подмяна на електромери ще се изпълняват в предварително обявени по установения ред интервали от време, като ще засягат електрозахранването на клиентите само в рамките на 15 минути. При извънредни ситуации, както и до момента, компанията ще реагира незабавно и ще извършва съответните неотложни ремонти.

 

Няма да се прекъсва услугата за болници, институции и администрации с обществена значимост.

 

За датите на матурите електрозахранването на учебните заведения ще бъде гарантирано.

 

Всички мерки, предприети от ЧЕЗ Разпределение мерки до момента, са въвеждани и отменяни по начин, който в максимална степен се съобразява с интересите на гражданите и икономиката, без това да създава предпоставки за застрашаване на сигурността на електрозахранването за хората и институциите или здравето на служители на компанията.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4188 |14.05.2020 ”ЧЕЗ Разпределение” увеличи двойно проверките на кражби на електроенергия. Установени са над 800 от началото на март . 0| 4097 |10.05.2020 ЧЕЗ Разпределение присъедини над 250 обекта с работа през нощта . 1| 4399 |05.05.2020 Служители на ЧЕЗ Разпределение осигуриха дом за 4 двойки щъркели в село баня . 7| 4893 |04.05.2020 Александър Симидчиев: Медицинският експертен съвет продължава да функционира

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads