Реклама / Ads

0| 3804 |14.06.2020

ЧЕЗ стартира лятна стажанска програма за 2020 г.

.
ЧЕЗ ще даде възможност на 70 студенти и ученици да придобият практически умения в реална работна среда, като се включат в лятната стажантска програма на дружествата на ЧЕЗ в България.

Целта на програмата е да осигури възможности за професионално, личностно и кариерно ориентиране на младите хора чрез усвояване на практическата специфика и особености в дейността на компаниите от групата на ЧЕЗ в България. Най-голям брой младежи се ориентират за стаж в дирекции „Експлоатация и поддържане“ и „Мерене и управление на данните“ в „ЧЕЗ Разпределение България“ АД. Срокът за кандидатстване е 22 юни.

 

В стажантската програма могат да кандидатстват студенти от български и чуждестранни университети и ученици от XI и XII клас на професионални гимназии, изучаващи електротехнически или други, свързани с бизнеса на компанията, специалности. Традиционно стажанти на ЧЕЗ са студентите от „ЧЕЗ Академия“, както и финалистите от конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“ за ученици и студенти. Различното тази година ще бъде, че някои от дейностите, инициативите и формите на обучение ще се проведат онлайн. На 18.06.2020 г. от 14.30 ч. до 16:30 ч. ще се организира онлайн среща с представители на ЧЕЗ и студенти от Технически университет–София.

 

Платените летни стажове са една от инициативите на ЧЕЗ в подкрепа на професионалното образование и създаването на подготвени и мотивирани хора, които да намерят професионалната си реализация в българската електроенергетика. През 12-те години от съществуването ѝ, през стажантската програма на ЧЕЗ преминаха почти 900 участници, а над 200 намериха професионалната си реализация в дружествата на ЧЕЗ в България. Някои от тях вече заемат и ръководни позиции.

 

Допълнителна информация за стажантската програма и за инициативите на ЧЕЗ в подекрепа на професионалното образовавие може да се получи на и-мейл адрес stajanti@cez.bg, на сайта на ЧЕЗ - http://www.cez.bg/bg/karieri/stazhantska-programa.html, www.kadedrugade.com и във фейсбук-страницата „ЧЕЗ–Къде другаде?“ /https://www.facebook.com/kadedrugade/.Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Нинова иска народен вот на недоверие срещу ”Борисов 3”. Стартира подписка 23| 4856 |09.06.2020 . Вицепремиерът Т. Дончев: Стартира процедурата за смяна в КЕВР 6| 4710 |04.06.2020 . Великобритания стартира система за контактното проследяване и тестване за Covid-19 3| 4837 |28.05.2020 . Стартираха теренни проучвания по проект на ЧЕЗ Разпределение за защита живота на птиците 0| 3764 |20.05.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ