Реклама / Ads
9| 21706 |22.11.2017 АКТУАЛНО

Делян Пеевски слага Красимир Гергов за шеф в бТВ

.
Красимир Гергов Източник: БГНЕС
Красимир Гергов ще оглави бТВ в най-скоро време. Считаният доскоро за рекламен бос е изборът на Делян Пеевски за поста. Депутатът-олигарх от ДПС отдавна притежава акциите на Гергов в телевизията. Негова е и голяма част от бившата рекламна империя на Гергов.
 
Задлъжнелият с милиони към КТБ и към Пеевски вече бивш „крал на рекламата“ е принуден да участва в плановете на Пеевски, независимо дали това му харесва или не.

Това заявиха пред Фрог нюз източници от обкръжението на депутата. Решението Гергов, който е бивш служител на Държавна сигурност, да стане шеф на бТВ било съгласувано лично с премиера Бойко Борисов, търдят нашите източници. Това е поредна съвместна операция на Пеевски и Борисов след придобиването на в. „Уикенд“, сайта Блиц и други издания. Само преди дни бившият съсобственикът в „Интермедия“ Пламен Каменов обяви по телевизия BIT, как хора, изпратени от Делян Пеевски са откраднали в. „Шоу“, „Над 55“, „Доктор“ и сайта „Блиц“. Превземането на посочените медии, според Каменов станало със знанието на Бойко Борисов.

Въпрос на дни е да се решат окончателно кадровите промени в бТВ Медия Груп. В момента главен изпълнителен директор е Флориан Скала – от 13.12.2016 г. Много е възможно промените да се случат в навечерието на Коледа, за да се избегне евентуално скандалът, смятат запознати.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4791 |19.11.2017 Слагат на автобусите видеорегистратор и предпазни колани . 3| 9437 |16.11.2017 Как бащата на Ивайло Крачунов, одиозен главен редактор на Пеевския сайт-бухалка „Блиц“, се оказа съветник на шефа на КОНПИ . 17| 8376 |16.11.2017 Борисов легна на ДПС: ГЕРБ ще подкрепи закона на Пеевски и Цонев за КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads