Реклама / Ads
37| 12369 |30.08.2020 НОВИНИ

Ден 53! ГДБОП следи лидерите на протестите. Бабикян: Нито един от нас не разбра, че го правите

.
Арман Бабикян откри протеста
Започна 53-ти ден на протестите под възгласите „Оставка“. Първи на сцената се яви Арман Бабикян. Той заяви, че служители на ГДБОП ги следят и подслушват.
 

Ще ги пометем. Затова на плакатите име змия.  Затова има и змия, защото сме отровни –поне трима от нас. Искам да благодаря към служителите на БОП, които ни следят и подслушват. Не се хабете, бе момчета. Ние всичко казваме тук на тази сцена.  Пожелавам на БОП и на останалите служби на МВР, ние да успеем, за да могат да си вършат работата. А тя не е да пазят мафията, а нас. Така, че ако ние успеем, те ще си вършат работата. Пожелайте ни успех, момчета. Иначе добре подслушвате и проследявате. Нито един от нас не разбра, че го правите.

Ние чакаме всички от страната. Има много боклук, който трябва да изметем. И затова сме си виновни ние, включително и аз. Боклукът се натрупа, защото чакахме 11 години. Просто е, и у вас да не чистите 11 години, ще се натрупа. Така е в държавата.

 

Журналистът Стоян Тончев:

Не искаме да напускаме нашата родина. Призовавам всички на 2 септември да бъдат тук. Защото ние ще напишем историята. От нас зависи дали ще продължим да вървим с наведени глави, или ще изградим държавата ни без мутри. Възмутен съм от представителите в ЕП. Представяте ли си, там казаха, че най-дискриминиран е премиерът Бойко Борисов? На 2-ри всички тук. Оставка!

 


.

 

Актьор от Пловдив също взе думата: Днес два дни и половина преди националният протест, успях да дойда.  Гордея се с вас. Като организатор на Пловдив ви гарантирам, че Пловдив ще бъде тук. Предполагам, че цяла България ще бъде тук. Ако Борисов има чест и достойнство, той ще си подаде оставката. Но понеже няма, ние ще го накараме да си я подаде. Вдигам юмрук смело, защото мисля, че дойде време за юмрук.

 

Бившият служебен премиер Ренета Инджова: На 2 септември ви определям среща в 8 ч. сутринта тук. Наричат ни метежници - затова да ги пометем! Призовавам всички българи - от Лондон до Бургас - на Велико Народно въстание на 2 септември. В сряда ще имам среща не само с вас, но и с този, който чакаме да напусне властта. Аз определих среща на Борисов на улицата - защото тръгнаха от улицата и улицата е мястото, където ще ги изпратим.

 

Певицата София Георгиева също подкрепи протестиращите. Тя изпълни хита си "Син талисман".  След това каза : "Аз съм перничанка. Градът беше индустриалното сърце на България. Какво стана с него сега-в 21 век остана без вода заради безхаберност и алчност. това правителство остави Перник без вода и без чист въздух. Защо? Гешев къде си? Борисов къде си? Кой е виновен?! Оставка и затвор!"

 


.

 

Николай Хаджигенов:

Днес дойде новина, че Борисов пазарува депутати, за да докара бройката до необходимото. Тази информация няма да проверя, но като зная колко му е акъла, сигурно е така. Искам да кажа, че това няма да мине, Борисов! Не сме тук за това! Пикливите медии ни отразиха подобаващо, но ще съобщя, че тържествено обещах, утре като вземем властта, всички патриоти и наши противници, ще ги принудим да встъпят в църковен брак помежду си. Толкова години слушах тъпотии за джендъри. Нашите противници-еднополови бракове, но само помежду си. Няма да им се бъркаме. Ако трябва да сме сериозни-на 2 септември ще е може би най-голямата битка. Това ще е една от битките, ,които не сме провели 30 години . Водим война срещу корупцията, тя е прояла всеки и всичко.  Не очаквайте, че битката ще бъде лесна. След 2-ри ще трябва да бръкнем на всяко . Образованието винаги е на първо място. ГЕРБ все още няма детски градини, а те откраднаха парите за детските градини.

 

Протестът приключи традиционно с химна на България. Повечето от хората се отправиха към Орлов мост. Пред НС стана стълкновение между един от протестиращите и полицията, защото той ги е нарекъл "корумпирани".

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5363 |21.08.2020 Случаят ”Навални” - няма следи от отравяне в организма на опозиционера . 29| 6506 |17.08.2020 Лидерите в ЕС се събират на извънредна среща заради кризата в Беларус . 10| 5060 |29.07.2020 ЕК ще следи за върховенството на закона и през свободата на медиите . 21| 5073 |27.07.2020 Правителството съобщава икономическите мерки за борба с последиците от COVID-19

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads