Реклама / Ads
17| 16481 |21.03.2021 НОВИНИ

Скандален слугинаж в бТВ: Цънцарова с остри въпроси към Манолова и Дончева, към ДПС - тиха мушица

.
Рухна идеята, че ДПС е изчистила имиджа си с премахването на Делян Пеевски от листите на движението. Той бил от гражданската квота и решението било негово. Иначе бил страхотен човек, голям дарител, направил много, номинацията му била признание. Той просто отказал.
 

“Номинациите означават уважение. В крайна сметка всичко е въпрос на негово решение. Той има други задачи, занимава се с бизнес и може би на фона на всичко онова, което за съжаление виждаме - че на неговия гръб се мъчат да влизат партии и депутати в парламента, това е много тъжно за българската политика…”, посочи Янков. 


Това значи ли, че ДПС и Пеевски вече нямат нищо общо, попита благо журналистът Мария Цънцарова в студиото. 


“Как Пеевски да няма общо с ДПС?!”, попита почти обидено в ефира на bTV Янко Янков, част от гражданската квота на Движението. Заедно с него студиото бе и Петър Чобанов.


“Той си беше от гражданската квота. И аз като представител на Сливенския регион съм му казвал много пъти - той направи страхотни дарения! Делян Пеевски е една уважавана фигура в ДПС”, обясни ще Янков.


Янков заяви и че научил много от почетния председател Ахмед Доган.


"Това, което знам от д-р Ахмед Доган е, че всъщност изборите се печелят, когато се започне активна работа от края на преходните избори. За нас беше изключително важно да имаме актуална, точна информация, да видим да имаме много добра организационна дейност и да се запознаем на място с реалните проблеми на България, да можем да ги презентираме точно и конкретно", посочи още Янков. 


Иначе гостуването им мина без особено много изненади. Чобанов акцентира върху Програмата за ускорен, иновативен, икономически растеж, която “предлага решение на проблемите”. Милиарди се очаква да потекат от Брюксел за осигуряване на зелена икономика, все пак. 


"Имаме голям проблем с бизнес средата. Нямаме достатъчно инвестиции. По инвестиции в икономиката се върнахме на нива от 2006 г., нямаме достатъчно заети. След глобалната криза, до края на 2020 г. ни напуснаха 360 хил. Ние трябва да рестартираме бизнес средата, да създадем възможност за работни места. Това ще се направи като се намалят регулациите, като се позволи на бизнеса да диша, както беше през 2013 г.”, отбеляза Чобанов. За по-малко регулация се обяви и преди около седмица в ефира на Българската национална телевизия и друг от ДПС. 

 

Само минута преди в студиото да влязат депесарите, Мария Цънцарова се вихреше като тайфун и се опитваше да срази с неудобни въпроси Мая Манолова и Татяна Дончева от "Изправи се! Мутри вън". Няколко пъти настойчиво тя зададе въпроса: Васил Божков помага ли ви финансово. Така и не прие отрицателния отговор, а продължи да пита за връзки с хазартния бос.

Нито веднъж обаче не попита хората от ДПС откъде са стотиците милиони на Пеевски и Доган? Колко струва и кой е платил двореца на Доган в Росенец. С какви пари той си купи ТЕЦ-Варна и пристанището към него? Не повдигна също темата за участието на Чобанов във фалирането на КТБ, заради което бе награден с депутатско място от ДПС. Също с какви пари Пеевски издържа години наред губещи медии?

Цънцарова - агресивната и Цънцарова - тихата мушица. Това е бТВ... С две ръце сме за неудобните въпроси, но когато се редуват с отвратителен слугинаж - вони ужасно.

 

Цънцарова, ако те успокояват колеги да не обръщаш внимание на "тъпи писания", лъжат те. Ти знаеш...

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5518 |14.02.2021 Цънцарова под карантина заради Томислав Дончев . 6| 3763 |10.12.2020 Проф. Сербезова и Мария Цънцарова - с награди от БХК . 4| 5913 |26.11.2020 Спаси София: Скандален ремонт на общинско общежитие на многократно завишени цени . 28| 10641 |10.11.2020 HelpKarma нападна Цънцарова: Едностранчив, повърхностен и манипулативен репортаж и предварително премислен сценарий

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads