Реклама / Ads
8| 3426 |01.12.2022 НОВИНИ

Десислава Атанасова обвини ПП, че се държат истерично

.
Десислава Атанасова
Депутатът от ГЕРБ-СДС отправи упреци към ПП. По думите на Атанасова нейните колеги само нагнетяват напрежението, защото се застъпват за гласуването с машина и са против връщането на хартиената бюлетина, което ще създаде предпоставка за манипулации на вота. Странно е, че точно тя обвинява ПП в истеричност, след като преди това нейният колега Тома Биков ходеше по студиата в сутрешните блокове на телевизиите да се кара на журналисти.
 

Десислава Атанасова заяви най-искрено и невинно: "Нищо лошо не се е случило. Ще гласуваме така, както обявихме и обещахме, т.е. всеки български гражданин ще може да избира дали да гласува с хартия, дали с машина."

 

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира гласуваните промени в Изборния кодекс: "Изпълнихме всичките си обещания. Заявленията, които трябва да се подадат, за да се открие избирателна секция в чужбина, остават 40 на брой. Остана и район "Чужбина". Гласуването на машина ще се качва на флашка и ще се проверява в ЦИК". 

 

Атанасова посочи по bTV: "Наблюдавахме една много истерична реакция на колегите от "Продължаваме промяната" (ПП) и те въобще не слушаха какво се чете, като текстве в закона. Няма абсолютно нищо, което да е излязло извън обхвата на закона. Това, което правят от ПП, е да нагнетяват напрежението. Те говорят, че се връща хартиената бюлетина, но тя никога не си е тръгвала, защото в секциите с под 300 избиратели се гласува с бюлетина."

 

Елегантно Атанасова каза, че нищо не се е случило "освен това, че даваме право на избор на българските граждани как да гласуват и защитаваме демокрацията. При един спокоен тон и дебат могат да се обсъдят всички текстове, но най-вероятно ще видим нова истерична реакция от ПП".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3131 |30.11.2022 Министър Шишков обвини ГЕРБ: Има некоректни възлагания 2018-2021 г., които са капан за очерняне на пътни фирми . 12| 8672 |29.11.2022 Десислава Атанасова, ГЕРБ: Ще предложим правителство с първия мандат, списък с министри . 1| 5012 |29.11.2022 Нинова загуби делото срещу Атанасова, глобиха я над 4 бона . 2| 3097 |29.11.2022 Лидерът на БСП обвини Донев, че служебното правителство влиза в противоречие с тезите си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads