Реклама / Ads
13| 15332 |12.05.2020 НОВИНИ

Десислава Иванчева пусна видеозапис, за да покаже какво се случва в съдебната зала

.
Биляна Петрова и Десислава Ивачнева
Приятели, искам да чуете част от заседението как премина последното ни дело на 5-ти февруари. Считам, че трябва да ви държа информирани, защото само благодарение на вашата подкрепа все още се държа и не съм рухнала. Ще чуете само една част от целия фарс, който ни спретна съда на последното дело. Очаквам продължението със свито сърце на 20-ти май, за когато са насрочени заключителните пледоарии и вероятността да ме върнат в затвора е много голяма.
 

С тези думи Десислава Иванчева сподели в профила си във Фейсбук запис на случващото се съдебната зала на последното заседание на втората инстанция, пред която се обжалва решението тя и колежката й Биляна Петрова да останат в затвор за съответно за 15 и 10 години. Преди да чуете звуковия файл, вижте какво още написа Иванчева и призива й за подкрепа в съдебната зала на следващото съдебно заседание.

 

Изживяхме часове на тотална безнадеждност за пореден път, знаейки, че сме невинни, а вече 25 месеца ни влачат като панаирджийски мечки по съдилища, арести, затвори. На никой не пожелаваме да усети чувството за безнадеждност и предрешеност на съдбата му, от едни зли и извратени кукловоди, жадни за мъст, за власт, безнаказани, безконтролни. Знаем, че каквото и да кажем в този съд няма да се чуе.

 

Този Съд не е Съд, като останалите съдилища, тук е „Поръчкоратуров съд” и въпреки, че нямат срс и/или снимки, за това което е обвиняването Те Ще Ни осъдят отново, без налични недвусмислени и категорични доказателства. Ще ни осъдят по УСЕЩАНИЯТА, по РАЗКАЗИ на свидетелски показания на Ваклин и Жена му.

 

УСЕЩАНИЯ, неясни и недоказани! Сами чувате, какво става в залата и как се съхраняват доказателствата. Така в не правилното и безотговорно съхранение, те изчезват, повреждат и никой не носи отговорност! Тези доказателства са важни за доказване на истина, че всичко е поръчково и предварително нагласено с доста участници за да се осъществи - ОПГ на Прокуратурата.

 

Благодаря на Господ, на четирилистните 8 броя детелинки, на настояването на адв. Савова пред съда и пълната зала с приятели и близки.

 

Опитвахме мотивирано съдът да уважи поне някое от доказателствените ни искания, което не се случи. Съдът отхвърли 99% от тях и то неоснователно и общо.


Малка надежда има на следващата инстанция, която да прочете и да провери това, което казваме в пледоариите ни. Там също не е ясно на кой съдебен състав ще попаднем, дали ще устоят на натиска, който Гешев ще им приложи.... но поне имаме надежда, тук нямаме.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ НА 20 МАЙ!
ДА НАПЪЛНИМ ЗАЛАТА, ДА НИ ДАДЕТЕ КУРАЖ, ЧЕ НЕ СМЕ САМИ!
ДА ОКАЖЕТЕ ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ ЗА НАЧИНА НА ВОДЕНЕ НА ДЕЛОТО!


Благодаря Ви, че сте с нас и ни следите. Това е важно за нас и за проследяване и научаване "Що за правосъдие е в България, в последните дни, особено под ръководството на Каскета и подчинени!"

 

Споделете го, за да достигне до повече хора и да се знае Какво и как действа Прокуратурата и Спец съда!

 

Десислава Иванчева, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4869 |08.05.2020 Елена Йончева настоява ЕК да гарантира, че отпуснатата финансова помощ за националните икономики няма да отиде в престъпни групировки . 7| 4736 |03.05.2020 САЩ са отпуснали над 500 милиарда под форма на заеми за малкия бизнес . 4| 5946 |29.04.2020 10 германски полицаи от „Фронтекс” вече са напуснали България . 2| 4720 |29.04.2020 Претърсват офиса на фирмата, пуснала системата за разпределение на дела

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads