Реклама / Ads
0| 84045 |19.03.2022 НОВИНИ

Диана Дамянова към прокуратурата: Драга Сийке, нахлуйте в Министерския съвет и оковете с пранги краката на Кирил Петков!

.
След събитията през последните дни с ареста и освобождаването на Бойко Борисов и други двама от кликата му, от ГЕРБ се заканиха чрез прокуратурата да повдигнат обвинение към премиера Кирил Петков, който бе разпитан в качеството му на свидетел срещу лидера на ГЕРБ и бивш министър-председател. На тези щения отговори Диана Дамянова.
 

Вижте целия текст:

 

Драга Сийке и принадлежащият ти главпроказобичампеевскииборисов и темподобните ви институции,Когато в един летен ден нахлухте като башибозук в президенството , присъединихтне 2 000 000 души към симпатизантите на Радев. В това число и мен самата. Когато по време на предизборната кампания "подкарахте" Кирил Петков за двойното му гражданство, увеличихте рейтинга му с 11 пункта за 30 дни /.Знам щото това работех да го измервам/.

Сега коленопреклонно ви моля, всички вие от кликата на лицето бб /повярвайте ми то много скоро ще се именува така/ да вземете да повдигнете едно хубаво обвиненийце на настоящия министър-председател, пък да вземете на нахлуете както вие обичате в сградата на МС, пък да вземете да му сложите пранги на краката /както убедително направихте с една 40 килограмова дама, която заплашваше вашия корупционен монопол/.

 

Защото истината е, че в резултата на войната, общата световна инфлационна криза и вътрешните извършвани от вас и подопечните ви финансови кръгове действия, рейтинкът на Кирил Петков е паднал с цели 1.5% и имам нужда вие колегиално да ми помогнете в коригиране на тази тенденция.

 

Бъдете хора, елате, нахлуйте, оковете и сложете пранги..

 

Пък по телевизорът вашите благоверни политически, социални, антропологически, социологически и прочее подлоги, обилно ще мотивират вашите демократични действия. На които вашият бос плаща от онова чекмедже, дето се намират онези /ама и много други/ банкноти, дето вие не намирате основания да разследвате.

 

Защото само с фалцетно говорене в стил "закриват демокрацията" няма да стане.

А иначе посрещането на лицето бб от собствената му клика като герой, наистина прилича на тълпите посрещали Пабло Ескобар при поредното му излизане от затвора!
Ту акцентирам на думата поредно...

 

И така, драга Сийке, искрено разчитам на теб и на твоята всеотдайна помощ, която досега така много ми е помагала!

 

Диана Дамянова







 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3683 |18.03.2022 Прокуратурата: От МВР не е постъпвало искане за повдигане на обвинение . 0| 3116 |18.03.2022 Европрокуратурата: Има акция, но не можем нито да потвърдим, нито да отречем за арести . 0| 2992 |08.03.2022 Прокуратурата: За двама от списъка на Петков няма данни за престъпления . 8| 3206 |22.02.2022 Прокуратурата: Липсва каквато и да е информация за част от лицата в списъка на премиера

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads