Реклама / Ads
1| 3670 |11.09.2016 НОВИНИ

Динко: Обожавам се, имам двама пиари, тези от БХК са канцеларски плъхове

.
Ловецът на бежанци Динко
Обожавам се. Това е поличба. Всичко харесвам в себе си. Динковец е да има сърце, да е щур, да не върши глупости, да не е престъпник. Едно добро момче съм. Като се нуждае някой от помощ, съм насреща. Това каза Динко, ловецът на бежанци, по НТВ.
 
Симпатизант съм на Борисов, мъжкар е, много ще се радвам да се срещна с него. Унгарците взеха пример от мене. Близък ми каза, че ме дават за пример в унгарското правителство. Там събраха 3000 човека, които бъркат в кофата, и ги пратиха да пазят границата.

Отдалече съм виждал Бойко Борисов. Никога не ми се е обадил. Кефи ме. Политиката не е моя спорт. Имам двама пиари. Като сме се хванали на хорото ще го играем. Трябва ми пиар, за да не се излагам. Да не ме разберат хората по начин...., по който, да не правя лошо впечатление.

Колкото пъти излизам, винаги хващам бежанци. Дадох дума на един човек да не ходя повече по границата. Искам, обаче да ми разрешат. Ако кажа рас, до утре сутринта ще събера 2000 човека за границата. Пълно е в Харманли с афганистанци. Ние приемен дом ли сме?! Оперираха ме преди 3 години в София от страх. Не ме е страх. БХК са никой, аз съм някой. Кои са те, те са едни хлебарки, излизат с едни очила като канцеларски плъхове. Даже и физическо не са играли. Ако някой посегне на детето ми, няма да стигне до БХК.

Не съм организирал да се обърне автобус, това е поличба. Аз ли съм го инсценирал, отидох да вадя хората, още имам стъкла. Израснал съм в Ямбол, гледаха ме баба ми на село. Имаме 100 коня, 100 телета. Там съм се научил да яздя, на търговия. Продавах дини.

Не ме възбужда да съм полицай. Не ме кефи. Искам правителството да ми позволи да се направят отряди и да се финансират от някоя институция. Ако това не стане, ще ни сдъвчат и ще ни изплюят. Никога няма да се кандидатирам за президент. Това не е моя спорт. Никога човек не трябва да казва никога. Много се радвам, че не влизам във Вип Брадър, стана евтино предаване. „Фермата“ ще гледам, там са големи пичове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3776 |10.09.2016 Йотова: Или оставаме в периферията на Европа, или ще имаме друго бъдеще, което да задържа децата ни . 0| 3684 |08.09.2016 Ст. Георгиев: Имаме руско оборудване за два ядрени блока, не за един . 0| 5118 |31.07.2016 Йордан Йовчев: След 10 години ще имаме силни състезатели . 0| 4311 |29.07.2016 ВКС отмени присъдите на 13-те имами

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads