Реклама / Ads
15| 39012 |24.11.2016 НОВИНИ

Джамбазки: Бунтът на бежанците трябва да бъде смазан

.
Ангел Джамбазки
Те са тук за война. Те са тук за да ни нападат. И го правят. Предупредихме, че това ще се случи, но това вече няма значение. Случи се, заяви зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки.
 
Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки изригна срещу бунта на бежанците в Харманли. Както е известно в лагера за временно настаняване на мигранти в града напрежението ескалира и на мястото има жандармерия, полиция и пожарни. Бежанците започнаха да хвърлят камъни по тях и запалиха демонстративно клада в лагера. Жандармерията обаче не смее да нахлуе в центъра, за да не ескалира още повече напрежението.

Ангел Джамбазки е категоричен, че този бунт трябва да бъде смазан възможно най-бързо и мигрантите да бъдат изхвърлени от България.

Ето какво написа евродепутатът в профила си във Фейсбук:

"Аз съм жандармерия, аз съм полиция, аз съм пожарна, аз съм всеки българин в Харманли.

Изгледайте внимателно този клип. Внимателно. Вижте "клетите бежанци", вижте "майките с деца". Вижте лицата им. Лицата на озверялото ислямистко нашествие.

Те са тук за война. Те са тук за да ни нападат. И го правят. Предупредихме, че това ще се случи, но това вече няма значение. Случи се.

Не забравяйте да благодарите за това нашествие на гнусните лицемери, на двуличните псевдо-либерали. Не забравяйте Хелзинкския комитет, "Приятелите на бежанците", цялата грантаджийска паплач. Но на тях ще им търсим сметката после.

Заслужават да ги съберем заедно, воглаве със социоложката-министър-в-оставка, и да ги набутаме в лагера, за да им се "порадват" техните любимци и питомци. Според племенните си традиции и културните си особености.

Настоявам този бунт да бъде смазан, настоявам този лагер и всички останали да бъдат незабавно закрити, а брадатите ислямисти да бъдат незабавно изхвърлени през границата.

Няма да допуснем български полицаи, жандармеристи, пожарникари, граждани да бъдат нападани, бити, замеряни от примати.

Досега ми се обадиха десетки гневни българи, готови на самозащита. Предполагам, че ще стават все повече. Тази свинщина и произвол не могат и няма да бъдат търпяни повече. Ако властта в оставка се страхува да изпълнява конституционните си задължения по опазването на живота и здравето на българските граждани, ние ще го направим сами.

Това е нашата земя, нашето Отечество и ние ще го браним.

Идваме."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5252 |24.11.2016 Бежанците в Харманли се вдигнаха на бунт, подпалиха и лагера . 1| 4122 |23.11.2016 Перата бил нападнат от бежанците преди свинските опашки . 0| 4376 |19.11.2016 Факелно шествие в Ямбол против бежанците в областта . 0| 3713 |17.11.2016 ИДИЛ внедрява терористи сред бежанците, твърдят германските служби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads