Реклама / Ads
3| 4331 |12.01.2023 НОВИНИ

Джема Грозданова: Клипът за Лена Бориславова е поръчка, защото тя свърши много работа в Кабинета „Петков“

.
Джема Грозданова
Джема Грозданова от партията ”Републиканци за България” посочи, че клипът, който Слави Трифонов и сценаристите му изфабрикуваха срещу Лена Бориславова е ”мръсна” поръчка, която цели да я дискредитира, защото Бориславова е успяла да свърши много сериозна работа в Кабинета „Петков“. Според нея този подход издава страхът на политическите играчи, които се конкурират за власт.
 

Джема Грозданова от партията "Републиканци за България", чийто лидер е Цветан Цветанов посочи, че в момента с третия мандат няма шанс за съставяне на правителство,без значение на кого ще бъде даден той.

 

Грозданова посочи, че вероятно Радев ще го даде на Демократична България, за да не бъде обществено порицан. Така отговорността ще "падне" от него. Според Грозданова Стефан Янев не иска да носи отговорност за това, което ще се случи, а именно - бъдещият не успех за съставяне на правителство с третия мандат.

 

Джема Грозданова е категорична: "Отиваме на избори, защото персоналният състав на Народното събрание трябва да бъде променен, за да тръгнат успешно процесите." Според нея: "Членовете на парламентарните групи трябва да въздействат върху лидерите, когато те не са прави. Това се случва, когато депутатите са повече и имат смелост да изразят ясно своето мнение. Важно е тези процеси да се случват, защото обикновено лидерите имат голямо его и обичат да слушат само себе си."

 

Според нея е възможно да се направят общи коалиции с Продължаваме промяната и Демократична България за предстоящите избори, въпреки че вече са закъснели за това. Тя посочи, че имат контакт с Продължаваме промяната.

 

Според Джема Грозданова в НС се тиражират лъжи за въглищните централи. Целта е да бъдат привлечени повече избиратели: "Синдикатите са въвлечени в тази игра, като заплашват хората, че ще загубят работните си места."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3763 |30.03.2021 МВнР: Клипът на Джамбазки е неуместен . 14| 3199 |12.03.2021 Джема Грозданова: Спирането на преговорния процес с РСМ не е последователна политика . 19| 5713 |29.01.2021 Д-р Джема Грозданова: След Цветанов парламентарната група на ГЕРБ е хаотична . 0| 3329 |12.12.2020 Джема Грозданова: Да окуражаваме жените да участват в политиката и дипломацията и да направим техните гласове по-чуваеми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads