Реклама / Ads
0| 2538 |23.01.2023 НОВИНИ

„Дни на отворени врати“ за бъдещи ръководители на полети в BULATSA

.
BULATSA отново отваря врати за всички, които искат да научат повече за професията Ръководител на полети.

Желаещите да участват в традиционните презентации на Академия BULATSA ще могат да посетят сградата на ДП РВД на 10 февруари, 10 март и 10 април. За целта те трябва да подадат своите заявки и да бъдат регистрирани на специалната форма в сайта на компанията.

 

Посетителите ще имат възможността да присъстват на презентациите на експерти от BULATSA, да се запознаят на място с условията, които се предлагат за кариерно развитие, да видят в реално време работата на Районния център за обслужване на въздушното движение и тренажора за бъдещи Ръководили на полети.  

 

Академия BULATSA вече възобнови пролетната сесията за участие в подбора за длъжността Ръководител на полети и до 30 април приема документи на кандидати за професията. За да участват в сесията, те трябва да са на възраст до 30 години, с висше образование, минимална образователна степен „бакалавър“ ( без значение от специалността), и добро владеене на английски език - B2. Всеки, който не притежава валиден сертификат за  ниво, ще може да се яви на безплатен тест в центровете на BULATSA в градовете София, Варна и Бургас. Подробностите за кандидатстването могат да бъдат намерени на корпоративния сайт с адрес.

 

Академия BULATSA е единствената сертифицирана в България организация за обучение на Ръководители на полети, съгласно изискванията на Европейския съюз и приложимото национално законодателство. Обучението на одобрените кандидати продължава около година и половина, като на тях им е осигурена стипендия. При успешно завършване на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за правоспособност, които отговарят на установените международни стандарти и  могат да започнат да практикуват професията.

 

Сградата на BULATSA е със специален режим на достъп и всеки записал се за участие в „Дните на отворени врати”, е необходимо да носи документ за самоличност и да бъде на място не по късно от 9 часа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 2657 |08.01.2023 С отворени обятия ДПС чака да получи третия мандат . 0| 2428 |02.10.2022 Цветозар Томов, ЦИК: Няколко секции още не са отворени . 0| 3145 |02.08.2022 Стефан Янев: Има отворени въпроси, трябва да се изчистят с политическа ревизия . 2| 3321 |15.12.2021 Министър Божанов: Обществените поръчки и търговският регистър ще бъдат отворени
Реклама / Ads