Реклама / Ads
30| 15650 |13.09.2021 ГЛАСЪТ

Добре дошли в предизборния бардак: Стари и нови к...и предлагат каквото им е останало

.
Елате пиленца при кака...
Един от най-сигурните признаци, че е започнала предизборната кампания, е появата на лица, изпаднали от политиката или подвизаващи се в екипи от теляци и масажисти на задкулисието в различни медии. Мънкат дълбокомислено, напрягат останалите им шепа мозъчни клетки и си придават вид на големи познавачи на българската душевност, партийна логика и (LGBT) ЛГБТ…
 

Тези хора са от света на сенките, в който ни завличат от десетилетия. Те са като онези подпухнали и беззъби проститутки край гарата в Пловдив, които за няколко левчета предлагат щедро каквото е оцеляло от тялото им.

 

По националното радио екслидерът на БСП Михаил Миков пръска злъч по адрес на Корнелия Нинова и дава пример, как той умеел да ръководи партията.

Появи се – къде без него – вездесъщият Първанов, който все още живее с лъжата, че е бил успешен президент и има право да дава акъл на всички, по всякакви въпроси. Спокоен е, че ченгетата скриха страниците от досието му, в които са описани връзките му с Шесто управление на ДС, и анализаторства „от високо“…

 

В играта бе вкаран и Петър Стоянов, като евентуален кандидат за президент на ГЕРБ. Ако на Стоянов му е останал поне малко здрав разум, би трябвало усети, че го пускат като мюре, за да уредят някакви други сделки. За себеуважение и чувство за самосъхранение става дума.

 

От ВМРО хвърлиха няколко пиратки за привличане на вниманието. Преброяването на населението било опасно заиграване както с етническия мир, така и с конституционните устои на Република България! Опасни движения насаждали сепаратистка и ЛГБТИ пропаганда чрез националното преброяване, съобщават от ВМРО. Хора от смесените райони са агитирани да се записват в графа "други" вместо българи, а джендър фондации правят кампания за узаконяване на гей браковете.

 

Подобни простотии нямат нужда от коментар. Красимир Каракачанов (агент „Иван“ от ДС) явно не могат да измислят нищо повече от това. Което е добре, за да останат там, където са.

 

Чичо Стефчо и той чурулика от някакво студио. Нова конституция, реформи, възход – всичко накуп обещава Софиянски, стар майстор-разтегач на политическа дъвка.

 

Атаките срещу президента Радев се засилват, след Борисов подтичват аргати, готови да хулят и плюят срещу нещо. Тъжна картина.

 

ДПС поне си казаха честно какво мислят и че ще работят срещу сегашния държавен глава.Те със сигурност познават тънкостите на тези игри и вероятно ще си изиграят картите, според интереса.

 

От ляво се чуват фалшиви флигорни: Мислим; трябва да решим; оценяваме; може би; понеже… Колебаят се като широки социалисти, казвал някога Кирков.

 

Много интересен екземпляр е Росен Плевнелиев. Кокетничи, флиртува, сякаш е на пазара за булки в Старогазогорско. Не го е грижа, че е загубил девствеността си отдавна и е твърде напред с политическите мурафети. Готов на всичко, за да се хареса на сватовете от Борисовия орляк... Бойко как свойски го тупкаше по главата този Росенчо...

 

Представители на новите партии в парламента също се впуснаха в предизборното надбягване. Кой с каквото разполага и с идея да надскочат възможностите си. Много амбиции, но недосттъчно тренировки и познаване на терена.

 

Нищо ново на пазара за гласове. Тотално омаскаряване на конкурентите, кретенизъм (обиколките с джипката на сикаджията и бивш премиер), брутални лъжи, обещания без покритие, прелъстяване, тайни сделки и раздаване миро на калпак… Общото с истинските проститутки е, че се предлага нещо срещу заплащане. Разликата, че истинските проститутки каквото й да правят, не могат да ти докарат такива неприятности, както проституиращите в предизборни кампании.

 

Ако се оставим стари и нови нахалници да ни завъртят главите, пак ще се псуваме след два месеца. За съжаление всеки път се предупреждаваме и накрая – пак същото. А курвите разчитат на пияни и разсеяни клиенти. Такива бол.

 

Емил Азар

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 7064 |14.04.2021 Добре дошъл в другата България. Онази, в която не успях да дочакам линейката . 41| 14059 |10.12.2020 Българските хитове - котето на Ози пее по-добре. Искаме Имелда Мей . 55| 45486 |09.12.2020 Част 2: Добре дошли в другата България. Онази, която няма да ви покажат от джипа . 71| 42547 |04.12.2020 Фрог с нова рубрика: Добре дошли в другата България. Онази, която няма да ви покажат от джипа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads