Реклама / Ads
46| 9856 |17.11.2013 НОВИНИ

Т. Дончева: Размерът явно има значение

.
Татяна Дончева Източник: Булфото
Всеки си мери митинга като в онази реклама „размерът има значение”. Но какво от това? Да си мерят митингите БСП и ДПС срещу ГЕРБ е детска работа. Докарал си в София едни хора, които са станали в 3 часа през нощта. Боко пък още не е разбрал, че министър-председателят не е държавен служител. Вземи да прочетеш един закон, като ще го използваш в речта си.
 

Това коментира Татяна Дончева в типичния за нея заядлив тон в предаването „Тази неделя” по бТВ.

Скандално е изказването на Орешарски. Това разкрива, че властта следи държавните служители. МВР в момента е много уязвима. Никога не е била струпвана такава полицейска сила на едно място от 90-та година насам. Те в момента пазят властта от гражданите. Това обаче означава, че полицията не се намира на местата, на които има нужда от тях. Има толкова много непротестиращи хора, които остават незащитени. Тези, които не са отишли на протест, и гледат по телевизията, не им остава нищо друго освен да псуват, коментира Дончева.

Аз не получавам опорни точки, и затова ме обвиняваха, че съм разноговореща, поясни лидерът на „Движение 21”. Едните си пазят властта, това е ясно. Обаче какви са доводите на тези, които се качват на влака в 3 посред нощ, зачуди се Дончева. Използват ги тези баламурници, които вярват в светлото минало на партията.

Прегръдката между Местан и Станишев е пунт и пластика – народен театър, коментира вчерашните взаимоотношения на БСП и ДПС Дончева. Сегашната позиция на Станишев е срещу позицията на партията. По линия на клюката сега Станишев чака Еврокомисията да бъде подредена по време, когато той е в управлението, за да си избере позиция. Станишев сега седи окупирал кабинета си и казва „няма пък да го напускам” Има много още такива примери в миналото.

Христо Бисеров е влезнал в бизнеси, които не са съгласни да му дадат. Дончева смята, че малко се взема предвид възможността Бисеров да е хвърлил сам всички оставки, той е честолюбив човек. Дончева предположи, че сферите, в които не желаят да го допуснат, са в енергетиката, вземайки предвид Дончев професионалните търсения на доведения му син.

Кабинетът е излъчен от определен кръг от задкулисие. Задкулисието си е назначило министрите. За първи път това е толкова очевидно. Слагаш си министър - глупавичък, неадекватен на терен, но той си е твой.

Що не се скрие някъде, попита Дончева за Цветанов, който сега се изявявал като борец срещу олигархията.

Има термин дете-чудо, обаче за пенсионер-чудо не съм чувала, коментира Татяна Дончева постиженията на Борисов като най-старият професионален футболист.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 6148 |15.11.2013 Татяна Дончева: Има умисъл в тиражирането, че генерал от ДАНС е посетил Доган . 41| 7178 |13.11.2013 Т. Дончева: За БСП няма изход, те ще крушират челно . 21| 6204 |12.11.2013 М. Радева: Изпуснала съм много, но явно кризата продължава . 42| 10591 |03.10.2013 Т. Дончева: Голям праз като ме изключат от БСП!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads