Реклама / Ads
30| 6236 |04.07.2024 ПОЛИТИКА

Доц. Момчил Дойчев: Копейкин изложи московската стратегия за ликвидиране на българската държавност

.
Доц. Момчил Дойчев
"Действат на принципа "постепенно сваряване на жабата в тенджерата"... и още преди да се е усетила ще се е превърнала в супа".
 

Доц. Момчил Дойчев, съпредседател на Атлантическия съвет на България, Facebook.

 

T.нар. Копейкин изложи московската стратегия за ликвидиране на българската държавност с поредица от референдуми - за излизане от НАТО, от ЕС, против приемане на еврото, за смяната на модела на управление и може би накрая за постепенно присъединяване към руската сатрапия на Путин!?


Действат на принципа "постепенно сваряване на жабата в тенджерата"... и още преди да се е усетила ще се е превърнала в супа.


Отново наблюдавахме отсъствието на силно лидерство от страна на защитниците на демокрацията, които за кой ли път се хванаха за гушите в интерес на Путин.





Никога демократичните сили не са били толкова безсилни и жалки. Това винаги води на власт автократи като Радев или Копейкин с един и същ фатален за демокрацията и за България резултат.


Путиноидите разчитат на на масовата неграмотност и на политическото невежество на българите, които нямат ценности и затова не разбират нито националния интерес, нито дори личните си интереси. Живее в Лондон, Лос Анджелос или Париж, но си иска робството на Путин, гласувайки за Радев, Копейкин, чалгата или фалшивото "величие".


Какъв идиот трябва да си, за да гласуваш за "израждане", за "няма такива идиоти" или за "безличие"!


Безвремието и измамната "стабилност" на Борисов от 15 години насам създадоха кризата от 2020 г. А недообмислената и хаотична промяна от 4 години роди тези недоразумения и активни антидемократични партии, които заедно с комунистите са резерв на Путин за трето поред поробване на България, което дебилите ще честват като "третото освобождение"!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 4279 |03.07.2024 Politico: Тръмп обмисля да сключи сделка с Путин, за да блокира присъединяването на Украйна към НАТО . 8| 2820 |03.07.2024 Часът за правителство: Всяко важно решение носи риск, но отказ от решение - е провал . 9| 6480 |01.07.2024 Кои министри от служебния кабинет предлага ГЕРБ в проектокабинета "Желязков"? . 15| 3594 |28.06.2024 Велизар Шаламанов за Радев: Отказва да защитава позицията на България, с какво точно не е съгласен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads