Реклама / Ads
13| 5671 |13.05.2014 НОВИНИ

ДПС открадна Бербатов, Атака - сватба

.
Лика на Димитър Бербатов, датата на изборите - 25 май и зачертан номер 29 (на ДПС) се появиха на календарчета, които се разпространяват в Свиленград. От местната структура на ДПС отричат да имат нещо общо. Според тях това е самоинициатива на човек от книжарницата, където се разпространяват календарчетата - вероятно бил доволен от тяхната политика и така решил да изрази своето одобрение.
 

Човекът от книжарницата обаче отрече пред екип на Нова тв да ги е отпечатвал и каза, че не знае нищо за случая, след което сложи табелка „Затворено". Автор на календарчетата е свиленградчанин, който се занимава с реклама и пиар. Той обясни, че искал да си направи шега, а номер 29 бил броят на мачовете, изиграни от Бербатов в "Манчестър Юнайтед". Хората в града обаче свързаха календарчето единствено с изборите и осъдиха използването на образа на Димитър Бербатов за политическа агитация.

Партия "Атака" пък откраднаха сватбата на семейство Беловарски. „Не сме почитатели на „Атака" и не членуваме в нито една политическа партия. Не сме давали съгласието си клипът с нашата сватба да се използва за предизборна агитация", казаха в студиото на Нова тв Даниел и Антоанела Беловарски, които откриха части от сватбата си в предизборен клип, без никой да ги е питал.

Семейството заяви още, че са много разстроени и това разваля техния имидж. „Сега хората ще си помислят, че сме фенове на „Атака" и ще се отдръпнат от нас", каза Даниел. „Все още търсим кратък път, за да защитим правата си. Съветват ни да заведем дело, тъй като това може да ни вреди дълги години наред", казаха още те.

Двамата бяха категорични, че и пари да са им предлагали е нямало да участват в предизборния клип. „Не знам колко време и години ще ни трябват, за да изчистим името си", добавиха те.

„Хората са в правото си. Става въпрос за техническа грешка. От „Атака" не са виновни за грешката", каза от своя страна Николай Никифоров, който е дизайнер на предизборния клип на партията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 6407 |28.04.2014 "Атака" осъди Валери Симеонов за "лумпени, прости и тъпи..." . 57| 5545 |25.04.2014 „Атака” стартира кампанията си от Москва . 19| 6049 |11.04.2014 Атака хукна към парламента, кворумът - спасен . 7| 5444 |09.04.2014 От Атака си купуват червени акции

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads