Реклама / Ads
18| 11455 |19.09.2019 НОВИНИ

Двама в тръста на Цветан Цветанов са от УС на БНР и БНТ

.
Виктор Серафимов и Екатерина Борисова
Двама от досегашните членове на управлителния съвет на Българското национално радио, се оказаха възлови фигури в т.нар. евроатлантически мозъчен тръст на Цветан Цветанов. Това са Виктор Серафимов и Екатерина Борисова.
 

В Управителен съвет на БНР през 2016 г. са избрани Виктор Серафимов, Екатерина Борисова. Първият в момента е в УС на БНТ.

 

За Серафимов е известно, че през 2014 година е удостоен от премиера с почетна грамота за развитието на правото в Република България. Специализира в областта на авторското и медийното право. Взема участие в създаването на редица аудио-визуални произведения, излъчени в ефира на Нова телевизия, BTV Медия груп, Българската национална телевизия и ТВ7. Член е на различни работни групи към Постоянната комисия по културата и медиите в 43-тото Народно събрание.






Борисова започва професионалния си опит като експерт в Политическия кабинет на министъра на икономиката и туризма (през втория мандат на Борисов това е Божидар Лукарски). След това в Делойт, Мексико е мениджър на отдел „Финансови консултантски услуги“. След завръщането си в България работи за няколко частни финансово-консултантски компании. В годините преди да стане член на УС на БНР консултира компании, опериращи в сферата на медиите, дигиталните и медийни иновации, експериментални аудио-визуални решения.

 

УС на БНР бе определен от премиера Бойко Борисов като „главанаци”, а присъствието на двамата в евроатлантическата структура на Цветан Цветанов доказва как се формират ръководствата на държавните медии и кому служат, пише сайтът 19min.bg.

 


.

Припмняме, че сред първите членове на „Евро-атлантически център за сигурност“ са журналистът Христо Христов, проф. Румен Кънчев, проф. Евелина Келбечева, психологът Росен Йорданов, адв. Борис Велев, Борислав Велков, анализаторът Кристиян Шкварек, д-р Виктор Серафимов, Евгения Стоянова, Екатерина Борисова, Стоян Георгиев, Драгомир Младенов, Петър Матов и София Цветкова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4898 |19.09.2019 Анализаторът Цветанов: Новият ми проект ще е равно отдалечен от партиите . 14| 7364 |18.09.2019 Цветан Цветанов пак изникна: Изборите ще са на живот и смърт, ще се покажат лошите лица . 2| 4824 |17.09.2019 Предадоха се двамата мъже, издирвани за погрома в столично заведение . 3| 5105 |17.09.2019 Даниел Смилов: ГЕРБ ще намери заместител на Цветанов да събира гласове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads