Реклама / Ads
21| 15504 |21.08.2020 НОВИНИ

Един ден от живота на Бойко Борисович

.
Един ден от живота на Бойко Борисович... [всяка прилика с реални лица и събития е напълно случайна]
 

9.00 - ББ чете проекта на нова конституция. По средата на първата страница му доскучава. Вика Дани да му обясни прочетеното. Дани уплашен казва - не съм я чел, шефе, ама толкова ли е важно какво пише там?

 

12.00 - ББ нарежда на финансовия министър да извади за раздаване още 300 милиона от хазната. Министърът пука пръсти - ама те започнаха да се свършват! ББ го скастря - това е борба за власт, а в тази борба няма лоши средства - има само парични средства за подкупване на избирателите! Даваш докато има. Като се свършват, вземаш заем и пак даваш докато има.

 

15.00 - ББ обикаля страната, която в неговите очи е една голяма строителна площадка и се хвали с успехите си. Когато съветници му показват колко лошо и некачествено се строи, ББ им обяснява - не е изгодно да се строи качествено! Тогава построяваш и забравяш. А когато се строи некачествено, после се прави ремонт, сетне ремонт на ремонта и т.н. За всеки ремонт се отпускат нови милиони и се присвояват от тях големи суми.

 

18.00 - ББ се кара на МВР, че се меси в протестите и пречи на хората да се изпобият взаимно и осъжда протестите като масов саботаж срещу държавата. Веднага след това ББ заявява, че протести няма, а само някакви си 200-300 души пречат на спокойствието на трудовите хора.

 

21.00 - пиарката носи на ББ цяла партида западни вестници със статии срещу него и правителството му. Тя иска да му прочете извадки от тях, но той й казва да му остави вестниците и да си ходи - зер тя има избори да прави. Когато тя излиза, той пъха вестниците под кревата. Няма защо да ги чете - и без това не знае чужди езици. По-добре да проведе няколко цветисти телефонни разговора. Когато отсреща го питат за някоя негова депутатка, ББ единствено уточнява от кой град е преди да я охарактеризира по своя единствен и неповторим начин.

 

24.00 - ББ слага глока си под възглавницата, дръпва чекмеджето, любува се дълго на съдържанието му и после заспива крепък 9-часов сън с чиста съвест.

 

Проф. Николай Слатински, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 7213 |20.08.2020 Полицейски терор над един от членовете на ”Изправи се.БГ” . 4| 5118 |20.08.2020 Нинова: Съдбата на БСП ще се решава само и единствено от членовете на партията. Каквото обещах - го направих . 9| 6203 |20.08.2020 Даниел Смилов: Единствен обединяващ мотив се явява оставането на власт . 11| 6754 |17.08.2020 Радан Кънев: Не може с Конституцията да се отлага политическата смърт на един лидер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads