Реклама / Ads
9| 7323 |18.03.2019 НОВИНИ

Експерт: Ердоган е наш враг

.
Алекс Алексиев
Стрелецът Брентън Тарант се е радикализирал в Западна Европа. Говори за това, че неговият опит във Франция го е радикализирал. Това каза експертът по радикален ислям Алекс Алексиев по НТВ.
 

Това е нещо неизбежно. Това, което той говори е, че има война срещу белите хора и Европа. Преди година Макрон каза, че ако Французите имат избор, щяха да гласуват да излязат от ЕС. Емиграцията разделя Европа по един много опасен начин. Случилото се в Нова Зеландия не е изключение.  Той е бил тук турист със специална задача да намери потвърждение на това, в което той е вярвал-войната между мюсюлмани и християни.  Не изключвам да стане и нещо по-сериозно, организирано от група хора.

 

Тревожи ме, че болшинството европейци вярват, че емиграцията им вреди и то много жестоко. Преди дни се оказа, че цялата политика на Меркел, насочена към договор с Ердоган, е недействителна. 90 на сто от мигрантите идват с помощта на престъпни структури. Това е пълен провал на политиката на Меркел. И тя отказва да си го признае. Ердоган е враг на европейската цивилизация. Той е враг на нас.





Ние сме оставили Мюфтийството да се командва от чужденци, които не ни желаят доброто. Имам предвид Дианета. Не е нормално за една държава да остави чужда държава да се грижи за нейно основно вероизповедание. Защо това е станало-може да питате г-н Костов. Това е пагубна политика. Хората от Дианет не ни желаят доброто. Ердоган е ислямист. Тук има различни моменти и ролята на ДПС. Държава, която не се грижи за вероизповеданието си, не е суверенна държава.

 

В Корана не пише, че жените трябва да са забрадени. Там пише да се обличат скромно. Сега жените са под контрол. Има части от мюсюлманското общество,о като циганите от Пазарджик, които се радикализират. Нашите турци не се поддават на радикализиране.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4506 |15.03.2019 Експерт: Терористът от Нова Зеландия има помощници . 1| 4878 |11.03.2019 ИТ експерт: Обвинените за пирамида за милиарди са действали по класическа технология . 0| 3692 |06.03.2019 Експерт: Решения в ЦИК, РИК и ОИК с обикновено мнозинство са недопустими . 2| 4976 |02.03.2019 Руски експерт: Проблем със „Северен поток 2“ ще подобри шансовете на „Турски поток“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads