Реклама / Ads
0| 2870 |12.09.2022 НОВИНИ

PR експерт: Светът ще се промени светкавично след смъртта на Елизабет II, идва нова епоха

.
Кралица Елизабет II Източник: Reuters
Целият свят ще се промени със светкавична скорост след смъртта на кралица Елизабет II. Надявам се това, което крал Чарлз III ще предложи през следващите месеци, да бъде още по-модерно управление и гъвката структура на самата монархия. Той трябва да има и по-добри контакти с народа си. Това заяви пред Bulgaria ON AIR PR експертът Максим Бехар.
 

Според журналиста и PR експерт Цветелина Узунова „си отива една епоха и идва нова“.

 

„Трябва да отчетем факта, че Чарлз III се е готвил да бъде крал през целия си живот. Той познава много добре обичта на народа към своята майка и ще положи усилия да продължи в същата посока“, поясни тя. Узунова е на мнение, че „младите хора в семейството ще въведат монархията в XXI век“.

 

„Време е да си вземем поука от всичко, което се случва на Острова. Можем да се поучим от британците по отношение на обединението в труден за нацията момент. Нашите политици могат да вземат пример от управлението на Елизабет II за постоянство, почтеност и всеотдайност“, смята PR експертът.

 

Бехар си припомня, че най-важното, което принц Чарлз е направил за България, е, че по време на посещението си през март 2003 г. той идва с група от 100 представители на британския бизнес и екипи на BBC. „Той искаше да покаже, че България вече се намира в Европа“, подчерта Максим Бехар.

 

„На България трябва да се помогне, за да се види още по-добре къде е на картата"“ е заявил още Чарлз III в свой разговор с PR експертът преди години.

 

Той е убеден, че кралят ще си спомня посещенията си у нас и ще има добро отношение към България.

 

„Има шанс крал Чарлз III да ни посети отново, надявам се президентът и Царят да съдействат за това. Досега британски монарх официално не е посещавал България“, изрази очакванията си Бехар.

 

Узунова посочи, че една от важните роли на Чарлз III ще бъде запазването на целостта на Общността на нациите.

 

„Много пъти съм гледал Чарлз III в очите, гарантирам, че това е един добър човек, който е бил в България и е имал добро чувства към страната ни. Кралуването му ще бъде едно много добро послание за всички нас. В цялата световна история той ще е най-образованият монарх“, заключи Бехар.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2644 |09.09.2022 Патриарх Неофит: С кончината на Елизабет II Великобритания и светът губят забележителен държавник . 0| 2728 |09.09.2022 Да не се бърза с конституционни промени, съветва доц. Киселова . 0| 2922 |05.09.2022 Експерт: Безобразната сеч е една от главните причини за наводненията . 0| 2905 |04.09.2022 Шеф Андре Токев: Осъзнах грешката си и се промених

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads