Реклама / Ads
0| 2912 |04.09.2022 НОВИНИ

Шеф Андре Токев: Осъзнах грешката си и се промених

.
Андре Токев
Не се е случило нищо при мен. Не се връщам към този момент. Осъзнах грешката, промених се. Бях в санаториум, който ме промени доста. Това каза по БТВ шеф Андре Токев, след като изтърпя няколко месечна присъда в затвора. Той обясни:
 

Бях се приготвил психически, че ще вляза, исках да мога да усетя наказанието. Приготвих се за престоя в затвора. Бях подготвен психически, исках да извлека позитивното, а не негативното. 


Ставахме в 6 часа, има проверка, другата е в 8.  И след това в 8 вечерта. Закусвам, имаше овесени трици от лавката с банан. След това, ако не съм на работа, четях книги, ходех  на фитнес. Ако съм на работа, ставах в 6 часа, за да издам закуската. Времето минаваше по-бързо като работиш. Успях да променя готвенето. В началото затворниците бяха 30 процента, но след това до 100 процента започнаха да се хранят. Дойде и друг готвач, също като мен осъден, и започнахме заедно да готвим. 


В Казичене започнах да ходя на фитнес, имаше едно момиче, шампион на Сърбия по трибой, показваше ми. Първите дни идва и със сръбско-български говори, вика- ти какъв шеф си, бе? Ама така-директен. Радован се казва. И аз-шеф съм на кухнята. Обясних че, че шеф на френски е готвач. А той - аз си мислех, че си шеф на групировка. Стана забавно. Показа ми много упражнения. Мислеше ме бос на групировка. 


Относно другите затворници, той обясни: Не съм се интересувал от тях, там се възприемаме като нормални хора. Не се обсъждат тези неща /бел. ред. присъдите/. Аз много спортувах, говорих с различни момчета. Повечето са адекватни, говориш си на различни теми. След като разбереш защо са вътре, ти става странно. Извършил е тежко престъпление, а в следващ момент играеш с него карти. 


С дъщеря ми бе най-тежкия разговор. Бе ме яд от това, което ми се случи. Ядосвах се на себе си, че го причиних на моята съпруга и деца. Човек се учи от грешките и става по-добър като осъзнае грешките. Следващите страници от моя живот ще изживея по друг начин.  Осъзнах свободното си време, сега го структурирам по различен начин. развих търпение в затвора, бях свикнал всичко да е на педал. В затвора се научих да изчаквам. поглеждам по-осъзнато и си оставям повече време за някои действия. 


Всеки трябва сам да осъзнае. Затвора влияе добре да осъзнае грешката си. видях кои са приятелите. Имаше и хора, които се отдръпнаха. Близките подкрепяха семейството ми. Доволен съм,  в такива екстремни ситуации виждаш кой стои зад теб. 

Важно е да останем позитивни и да почитаме един друг. човек прави грешка, но трябва да можем да си помагаме. Случват се някой неща, които и ти не си ги искал. Трябва да бъдем заедно, да сме обществени, да сме единни и да вървим позитивно напред.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4458 |01.09.2022 Проф. Пламен Моллов: СГП прекрати разследването, казусът „Кап. Андреево" бе алиби за политическо оцеляване . 1| 2856 |01.09.2022 Андрей Гюров, ПП: Трябва да довършим започнатото, да загърбим модела на джипката . 0| 4135 |31.08.2022 Стоичков се изкодоши с Иван и Андрей: Тази година няма да има ”Айн, цу цвайн, цу дрън!” . 0| 8683 |22.08.2022 Таня Андреева от ДБ се извини за поста си по повод смъртта на Даря Дугина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads