Реклама / Ads
0| 4457 |01.09.2022 НОВИНИ

Проф. Пламен Моллов: СГП прекрати разследването, казусът „Кап. Андреево" бе алиби за политическо оцеляване

.
Проф. Пламен Моллов
„Опасно е да бъдеш прав, когато управляващите грешат“. Намирам тези думи на Волтер много подходящи като отговор на манипулациите и внушенията, разпространени по мой адрес. Омерзен съм от случилото се и е логично да поставя въпроса защо точно аз бях избран за мишена на една нечистоплътна атака. Това се казва в позиция на проф. Пламен Моллов до медиите.
 

Той уточнява:

Дали отговорът не е във факта, че съм ангажиран с реализацията в България на един от големите международни образователни проекти? Или защото разговарям свободно и критично по професионални теми дори тогава, когато мнението ми се различава от популистката вълна на деня?

 

По същество – удовлетворен съм да информирам за постановлението на Софийска градска прокуратура,  с което компетентният орган прекрати досъдебното производство поради липса на доказателства.

 

Казусът “Капитан Андреево” беше използван като алиби за политическо оцеляване, но се превърна в управленско фиаско. С назначаването на служебното правителство тази пропагандна тема внезапно изпадна от дневния ред на медиите. Без съмнение, ако даден проблем съществува обективно, той не може да изчезне за ден от смяната на един министър с друг. Явно опитите за постигане на демократични цели с болшевишки методи претърпяха провал.

 

На старта на предизборната кампания отправям апел към участниците в нея да не спекулират със страховете на хората като внушават, че българските и европейските граждани са били тровени с храните, които консумират. Това е невярно и безотговорно!

В личен план бих искал да благодаря на моите близки, приятели и колеги за подкрепата. Тези жестове бяха особено ценни за мен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4619 |30.08.2022 Доц. Пламен Ралчев: Кремъл цели политически дискомфорт в ЕС, в България вече е постигнат . 0| 3153 |30.08.2022 Проф. Слатински: Некомпетентник и дилетант - министър и шеф на Булгаргаз са бушоните на Радевото правителство . 0| 2839 |30.08.2022 Проф. Мутафчийски изнесе урок на курсантите от ВМА на тема ”Взривна травма” . 0| 3042 |30.08.2022 Проф. Татяна Дронзина: Путинофилски кръгове има във всички големи партии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads