Реклама / Ads
2| 5425 |11.02.2020 НОВИНИ

PR експерт: Валери Симеонов отклонява вниманието от бездействието на институциите

.
Любомир Аламанов
С такава атака г-н Симеонов отклонява вниманието от това, че дълго време самите институции не са си свършили работата. Ако дълго време е имало сигнали срещу този бизнесмен, защо никой не проверява какво се е случило с тези сигнали.
 

Това заяви пред БНР Любомир Аламанов от Центъра за анализи и кризисни комуникаци във вразка отправените от Валери Симеонов обвинения към водещия на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян и Венелин Петков, че са корумпирани и затова не са допуснали в ефир миналия декември сигнала на Цветомир Найденов срещу Васил Божков.

 

„Широката публика недоумява защо журналистите да са му виновни на г-н Симеонов. Ситуацията е проста: „Идва непознат човек и казва - аз мога да кажа, че един друг човек е изнасилвал стотици жени. Те най-вероятно са го попитали – вие казахте ли на прокуратурата. Той каза – да. И прокуратурата какво казва? Ами не знам нищо“. Някак си изведнъж медиите се натоварват с това да бъдат съдник и да действат, без да проверят ситуацията“, каза още Аламанов .

 

Той подчерта, че „медиите са канал за комуникация и проверяват информацията, за да не излъжат, иначе другото отива в сферата на фалшивите новини“.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 7756 |11.02.2020 Венелин Петков: Позор. Ще се видим в съда, г-н Симеонов . 4| 4300 |11.02.2020 Валери Симеонов обвини журналисти в корупция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads