Реклама / Ads
20| 3560 |12.09.2021 НОВИНИ

Експремиерът Борисов: Никога не ми е бил интересен президентският пост

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
„Никога не ми е бил интересен президентският пост”. Това заяви лидерът на ГЕРБ и експремиертът Бойко Борисов, който посети Перперикон. Той допълни, че съвсем скоро от партията ще обявят кандидата си за президент. Най-вероятно партията ще се яви на президентските избори отново в коалиция със СДС.
 

По думите на гербаджийския лидер от него "по-подготвен няма" за премиер: 

 

„Не знам защо толкова повърхностно се гледа на това, което се случва в държавата. Видяхте в парламента много здрава коалиция, но питам „Защо не направиха правителство, след като най-важният закон за годината беше гласуван с такова болшинство? Гласуваха бюджет само за няколко месеца, а защо не гласуваха за цялата година. Защо е този популизъм? Не беше разяснено на хората, че става въпрос за актуализация на миналогодишния бюджет. Всички тези партии, които гласуваха в куп, водени от Йордан Цонев и ДПС, гладуваха бюджет само за няколко месеца., а защо не гласувахте за цялата година, за да видим как ще излязат приходи и разходи. 135 млн. лв. струват новите избори плюс предишните два вота стават близо половин милиард похарчени грешни пари“, каза още Борисов. 

 

„Какво ще постигнат тези нови избори? Какво ще се промени между партиите, за да се заобичат и да направят правителство? Тогава цялата вина Радев ще прехвърли върху партиите и ще излезе сух от водата, а всички тези в парламента може да ги няма“, каза още Борисов.

 

„Тези популисти, особено лицемера Радев, говореха колко е важно за честни избори да се броят квитанциите след машините. Ще ги броят и ще ги докарат така както им трябва. Аз знам, че съдията е купен“, категоричен бе Борисов.

 

На въпрос как ще коментира евентуалния проект на Кирил Петков и Асен Василев, лидерът на ГЕРБ коментира, че приветства всеки нов политически проект.

 

„Аз обаче не видях нищо да се случва нито във финансите, нито в икономиката. Виждам само протестиращи сектори във всеки един бранш“, допълни Борисов.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 3714 |08.09.2021 Борисов: Радев самоубива следващо редовно правителство. Аз в такъв годеж няма да вляза . 8| 3595 |07.09.2021 ИБГНИ: „Волт” никога не е била част от коалицията . 20| 5797 |06.09.2021 Дори Съединението не озапти Борисов: Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос . 16| 10675 |05.09.2021 Борисов: Защо г-н Йорданов чак вчера сподели за този колосален подкуп за депутат?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads