Реклама / Ads
2| 2342 |03.08.2023 НОВИНИ

Електрохолд Продажби предлага изграждане на фотоволтаични системи за собствени нужди

.
Клиентите на Електрохолд Продажби вече могат да подават заявления за изграждане на фотоволтаична система за собствено потребление в търговските центрове на компанията в Западна България. Услугата е „до ключ“ и включва проектиране, изграждане, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционно обслужване.

Тя е подходяща за малки фирми и битови клиенти на Електрохолд Продажби, които имат интерес към инсталиране на покривна фотоволтаична система. Изграждането ще става по индивидуален проект след извършване на професионален оглед и оценка от експерти на компанията. Проектите са в три варианта – с 5 kW, 10 kW и 15 kW инсталирана мощност, а цените започват от 14 990 лева. 


Новата услуга има редица ползи за потребителите. Проектите се изпълняват с минимален ангажимент от страна на клиентите, като Електрохолд Продажби обработва всички документи и изпълнява административните дейности. Инсталациите имат пълно гаранционно обслужване, изработени са от качествени панели и намаляват разходите за електроенергия. Няма скрити такси за потребителите. Финансирането може да се осъществи със собствени средства или с кредит. Собственикът на инсталацията може да кандидатства за финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз.


„Възобновяемите източници на електроенергия играят все по-важна роля в ежедневието на хората. С нашия опит и професионализъм искаме да сме полезни на клиентите, които желаят да намалят своите разходи за електроенергия и да подобрят качеството си на живот в бъдеще,“ каза Видьо Терзиев, изпълнителен директор на Електрохолд Продажби.


Новата услуга на Електрохолд Продажби е в съответствие с мисията на компанията да въвежда иновации, които повишават енергийната ефективност и са неразделна част от стратегията за намаляване на въглеродния отпечатък от клиентите на дружеството. 


Повече информация за услугата може да бъде намерена на сайта на компанията в секция Кампании.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4864 |03.08.2023 ЕС предупреди развиващите се страни, че Русия им предлага евтино зърно, за да създаде ”нови зависимости” . 0| 2405 |02.08.2023 Гърция предлага безплатна почивка на туристи, избягали от пожарите на Родос . 1| 2333 |28.07.2023 "Електрохолд" дарява 500 хил.лв. за изграждане и обновяване на детски площадки в София . 5| 2427 |27.07.2023 Важно за учениците: МОН предлага промени в програмите по някои предмети от 1 до 10 клас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads