Реклама / Ads
11| 8300 |13.07.2020 НОВИНИ

Елена Гунчева: Мутрите се подиграват

.
Източник: Facebook
Няма нормален човек, който да не е отвратен от поведението не само на управляващите, но и на част от съдебната власт. Пребитите млади хора от полицията си го търсили, а МВР щяло един месец да разследва какво се е случило, при положение, че дори в чужбина видяха видеото от побоя. НСО не знае какво прави при Доган и защо забранява достъпа на български граждани до публична държавна собственост.
 

Министърът на правосъдието коментира Спондж Боб във връзка с политическата обстановка. Соросоидката Сачева обяснява, че били много заети и затова нямало да подават оставка....

 

Главният прокурор, освен скандалният начин, по който беше избран въпреки протестите не само на юристи, но и на много граждански организации и български граждани, пряко се намесва в политиката в полза на управляващите. В най-корумпираната европейска държава главният прокурор се занимава с кокошкарски престъпления и с публикуване на лични чатове по медиите, а обвинения се повдигат заради споделени публикации в медиите. Това не е сериозно, българи.

 

За тридесет години политиците се почувстваха безнаказани. Точно заради нежната революция. Мислят, че най-лошото, което може да им се случи, е да напуснат властта. Няма нито един политик осъден и в затвора за престъпления срещу народа и държавата. Нито един, станал милиардер с ограбеното от хората. Дори нагло ни се смеят и ни обясняват, че сме бедни, защото сме мързеливи и глупави.

 

Миналият ден главатарят на мутрите в България ни обясняваше, че ще се счупи държавата, ако той не управлява. Толкова наглост и арогантност на едно място не бях виждала. Той не само ни се подиграва с обидни думи, но и ни обяснява, че няма да пусне властта, защото е незаменим.

Българи, мутрите трябва да бъдат изхвърлени безпощадно и до корен. Но и трябва да бъдат съдени. И не само те, но и всички престъпници от "прехода", ограбили и съсипали България. За да знаят следващите, че повече няма да допуснем да се подиграват с българския народ и Родината ни!

 

Да живее България!
#МутриВън!

 

Елена Гунчева, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 6499 |12.07.2020 Ген. Атанас Атанасов: Напрежението срещу мутрите отдавна клокочи . 6| 5756 |11.07.2020 Пиар експерт: Борисов и Доган умишлено и целенасочено създават етническо противопоставяне там, където никой не го е търсил . 24| 7467 |10.07.2020 Елена Йончева пред ЕП: Демокрацията в България е в пълен разпад . 41| 14879 |04.07.2020 Елена Йончева: Правителството стои върху тиктакаща бомба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads