Реклама / Ads
16| 6056 |14.07.2020 НОВИНИ

Елена Гунчева: Ние не сме платени, мразим ви безплатно!

.
Днес, след въображаемата подкрепа на Посолството на САЩ у нас, както си разтълкува Гешев вчерашното им изявление, отново наруши Конституцията и законите, като публикува разговори, снети със СРС, между българският гражданин Васил Божков и различни журналисти, по твърдения на прокуратурата. Какво се вижда на първи прочит:
 

Прокуратурата продължава с твърденията за платени протести, тоест според главният прокурор 50 000 души вчера в София и хиляди в градовете на България протестират, защото са получили пари, а не от необходимост да кажат "не" на мафията, превзела не само политиката и властта, но и съдебната система. Интересно защо прокуратурата публикува разговори, а не арестува никой, който е дал или получил пари. Защото така става доказването на принципа "една жена ми каза". А подслушването на журналисти е директно нарушаване на свободата на словото. То и без това сме на 119 място, явно мечтата на Гешев е то да стане 190-то.

 

Аз си позволявам да се усъмня в публикуваните разговори. Защото на практика доказателства няма, освен твърденията на прокуратурата - същата, която не видя никакъв проблем в снимките на шкафчето с милиони евро и пистолет в спалнята на премиера, която не видя никакъв проблем в записа "Ало, Ваньо" и която не видя никакъв проблем в това, че министър-председателят нарича председателят на Народното събрание с думи, крайно неподходящи за поста, който заема.

 

Гешев изпълнява политически поръчки и това е видно от всички. В момента се опитва да спаси Борисов, като втълпява на хората, че искат да ги употребят за други цели. Само, че този път няма да мине номера. Хората знаят защо са на улицата. Знаят, че мразят мафията безплатно. Знаят, че ако днес се приберем, утре децата ни ще потеглят към чужбина и няма да искат бъдеще в държава, управлявана от мафията.

 

Недопустима намеса в политиката. Недопустима подигравка и с българския народ, който използва правото си на граждански протест срещу безумието на управляващите. Ние не сме платени, мразим ви безплатно!

 

Елена Гунчева, Фейсбук

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 8389 |13.07.2020 Елена Гунчева: Внуците на мафията и децата на България. Да се въвличат малки деца е гнусен политически пиар . 11| 8296 |13.07.2020 Елена Гунчева: Мутрите се подиграват . 6| 5754 |11.07.2020 Пиар експерт: Борисов и Доган умишлено и целенасочено създават етническо противопоставяне там, където никой не го е търсил . 24| 7463 |10.07.2020 Елена Йончева пред ЕП: Демокрацията в България е в пълен разпад

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads