Реклама / Ads
0| 13163 |19.05.2020 НОВИНИ

Елена Гунчева: Управлението не е за крадци

.
Елена Гунчева
Президентът Радев днес ясно заяви, че ако той управляваше, нямаше да допусне да се краде. Защото тридесет години, а особено последните единадесет, кражбата е основната професия на управляващите политици. Президентът посочи, че само по време на управлението на Борисов, България е намаляла с 600 000 българи.
 

И това е естествено, защото мястото на катастрофата обикновено не е привлекателно за нормалните хора, които искат да живеят в нормална държава, в която държавата се грижи за сигурността, законността и гражданите си, а не за мафията си.

 

И отново днес, за пореден път, си задаваме въпроса какви хора трябва да ни управляват. Както съм казвала преди, а и сега, от хората, които са в управлението, зависи състоянието на държавата, законността и правовия ред. Защото почтен човек и с лоши закони ще прави добро и обратното – крадецът и с перфектните закони ще продължава да краде. Затова и моралът и почтеността са основно изискване в политиката.

 

Борисов е изкарал малкия си трудов стаж като охранител, а след това секретар в МВР и политическите постове след това. Той е свикнал с насилието, с това да се плаща, за да защитава, с това да си затваря очите какви зулуми правят приятелите му и да се смята за недосегаем. Няма читав човек в обкръжението му, всички са нагли, алчни и безскрупулни, като открито показват презрението към народа си.

 

Президентът Радев е лъч светлина в тъмнината на блатото, в което се намираме в момента. Без да има подкрепа на институционално ниво, нито пък на партии и организации, той не се страхува да казва истината и да критикува управляващите. Ненапразно Бойко Борисов го приема за най-големия враг.

 

Хората на властови позиции най-добре се забелязват. Там се вижда кой какъв е. Както се казва – дай на човека власт и го виж какъв е. Борисов получи абсолютната власт и се доказа какъв е. Яко корумпе, комплексиран цървул и отявлен некадърник по отношение на задълженията си. Който освен това не се свени да обижда грубо сънародниците си, от чиито данъци получава заплатата си, че и ги краде на всичкото отгоре.

 

Президентът Радев пък показа достойнство, авторитет и най-вече – воля да защитава народа си, включително и от управляващите. При всяко негово изказване се вижда болката му от състоянието на хората, постоянно призовава правителството да обърне внимание на бедните, на онеправданите, на образованието, на здравеопазването. Управляващите обаче са глухи за посланията му. Но ние ги чуваме!

 

И идва време разделно. На тези, които обичат България и крадците, ограбващи България! И лидерът на народа, на тези, които обичаме България, е ясен. Да подкрепим Президента Радев, за да няма повече крадци сред управляващите!

 

Елена Гунчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9854 |19.05.2020 Д.П. „чисти“ с дарение борчове на ФК „Левски“, натрупани при управлението на негов адвокат . 0| 5931 |19.05.2020 Премиерът в отговор на президента: При управлението на неговата партия мрат повече . 5| 4720 |15.05.2020 ЕС даде зелена светлина на страните-членки за заем от 100 млрд. евро . 1| 4772 |12.05.2020 ЧЕЗ Трейд осигурява зелена енергия на водещия производител на текстил „Пи Ен Джи 1962“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads