Реклама / Ads
3| 5283 |11.10.2024 НОВИНИ

BG Elves: НАП и ЧСИ са наложили възбрана на 160 имота на жената на Ивелин Михайлов от Исторически парк

.
Вася и Ивелин Михайлови на подох за неутралитет, разбирайте - против помощ за Украйна Източник: Facebook
НАП и ЧСИ са наложили възбрана на над 160 имота на Вася Михайлова, жената на Ивелин Людмилов Михайлов от Исторически парк, с която са във фиктивен развод от 2015 г. насам. Това съобщиха от кибергрупата BG Elves (Български елфи".
 

"НАП и ЧСИ са наложили възбрана на НАД 160 (сто и шестдесет, няма грешка) имота на Вася Михайлова, жената на Ивелин Людмилов Михайлов от Исторически парк, с която са във фиктивен развод от 2015 г. насам", пишат Елфите.

 

"Сметнахме го и това са общо над 440 хил. кв. м имоти - къщи, дворове, земеделски площи... Съвсем нормално имущество за фризьорка, която събира от закуски.







Частният съдебен изпълнител е наложил възбраната по дело, водено от банка "Алианц". Това е станало през март.

 

НАП са добавили възбраните в началото на август, по ревизия, започнала през април - тоест даже преди изборите през юни. Такава мярка се налага, когато имуществото не отговаря на доходите.

 

В задачата се пита - колко трябва да е материалния интерес, че да ти наложат възбрана на половината секта?", посочват Българките елфи.

 

Последния 50-и Парламент създаде Временна комисия за проверка на данни за извършени престъпления във връзка с дейността на Ивелин Михайлов - идеолог на ПП „Величие”, и изграденият в с. Неофит Рилски, общ. Ветрино културно-исторически комплекс "Исторически парк”. В доклада на НС се посочваше, че "Исторически парк" е финансова пирамида. Проверки на парка имаше и от страна на ДАНС и НАП.





В редиците на самата партия пък имаше разпад - след публични гризни скандали, тя се разцепи. ПГ на "Величие" официално преустанови своето съществуване на 5 юли т.г. Тогава шестима депутати подадоха заявления за напускане на партията, а според парламентарния правилник минималният брой народни представители за образуване на парламентарна група е 10. Когато броят на народните представители в една парламентарна група спадне под определения минимум, тя преустановява своето съществуване. От "Величие" в Народното събрание бяха избрани 13 народни представители.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 2484 |11.10.2024 Европрокуратурата повдигна обвинения на бившия кмет на Варна Портних. Обвинен е и бившият областен управител . 1| 2158 |11.10.2024 Тристранката не постигна съгласие за минималната заплата, бизнесът се дърпа . 2| 2169 |11.10.2024 Киберпространството е бойно поле. Атакуват ни Китай, Русия и Иран . 22| 3622 |11.10.2024 Скръбни вести: Умря руският супер самолетът Су-57, ладата стана виц - панихида на МОЧА на 2 ноември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads